reede, aprill 18, 2008

Säutsun niisama


Phähh, mehed ei saa ikka kohe millestki aru peale õlle, jalka ja kalastamise.
R teatas minu silmamaskile viidates, et kui antaks auhindu kõige mõtetumate ostude tegijaile, siis oma eelpoolnimetatud ostu eest saaksin mina raudpoint medali.
Krt, ise ei kujuta ettegi kui hea see on, kobiseb aga küll;)
.
Tegelikult olen vahepeal unustanud auto arenguid kajastada. Peale tihedat suhtlust sain siis paari päevaga kindlustusest aktsepti ja Fakto tellis mu kapoti ja radika ja kõik esituled ära. Arvati, et 21.-l (esmaspäev) peaksid jubinad kohal olema ja läheb töösse. Seega lootus aprillis taas rattad alla saada:)
.
Täna lõppes värskenduskuur mu kabinetis ja pakuti, et võin enesele uue toatäie mööblit tellida. Kahe nädala pärast peaks seega mu toas domineerima kirsipunane värv:) Punasessõltlasena just selle ma valisin:)
Ootan-ootan-ootan...
.
Lubasin K-le, et kirjutan loom-röövlite arengutest. Kogun ennast ja pildimaterjali, lähipäevil ehk saan ka kritseldatud. Meenus "kohustus" taas, kui märkasin K tehtud vastamata jäänud kõnet. Täna hilja tagasi helistada, homme siis:)
.
Peaks vist rullid välja otsima... Ilmad nii ilusad, läheks ja koperdaks natuke, ise kujutledes kuidas liuglen graatsiliselt. Huvitav kas rattateed on kruusapurust juba puhastatud?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oleneb kõnniteedest, mõnes kohas on seda graniitpuru ikka väga palju veel :(

Sipsik ütles ...

Mida oligi arvata:)
Tegelikult enne ikka mõnele mõnusale rajale minna ei viitsi kui auto käes.
Seega jõuavad veel neid teid mõned päevad korrastada:) Siis aga hoidku alt, tulen tuhisema!