kolmapäev, aprill 16, 2008

Süüdistan Tirtsikat


Nimelt kunagi lugesin tema blogist, kuidas ta mööda ilma taga otsis, kust saada silmade katmiseks öömaski.

Mulle ei meeldi magades kohe üldse mitte miskit enese vastas tunda, välja arvata muidugi voodipesu ja soe karvane meesolendi kaisu.

Kuna aga vahel tuleb ette koos teiste kodanikega samas ruumis ööbimist, pidasin vajalikuks enesele pidžaama muretseda. Ostu sooritades nägin aga komplektiks sama sõnumiga (vaata piltidelt) silmamaski ja meenus Tirtsika jutt. Mõtlesin, et vahet pole ja prooviks. Et kui mina tahan magada, kuid keegi ühises ruumis veel askeldab, siis äkki osutub vajalikuks. Olin küll üsna skeptiline.

Nüüd siis Pärnus sain põhjuse see ära proovida ja sellest alates ei ole möödunud ainsatki ööd, mil ma seda kandnud ei oleks. Kujutasin ette kuidas see mind segab, kuid selle asemel on mul uni nii sügav ja rahulik kui ei kunagi varem. Ei mingeid uinusmisraskusi, ei mingeid siplemisi ega ärkamisi. Vajun kohe kui nott ja tõmban hommikuni noriseda.

Usun, et põhjus selles, et läbi laugude ei kuma väliseid segajaid ega hommikuvalgust, samuti ei saa tänu ripsmetele surumisele silmi poolunes avada ja nii ma ei ärkagi ilma põhjuseta.

Olen ülirahul. Öö tulles sikutan aga vaikselt padja all pesitseva maski välja, asetan näole ja vajun ülimasse õndsusesse...Krt, ikka tõsine vanamutt:) Tea millal ma öömütsikest kandma hakkan?

Nii et Tirtsika süüdistamisest saab hoopis "aitäh" ideele:)

PS: Jama lugu. Pilte otsides avastasin, et La Senza'l ka veebipood olemas ja seal tootevalik olulilleliselt etem meil pakutavast. Pesusõltlasel tekib kiusatus end vaeseks šopata...

9 kommentaari:

Marjakas ütles ...

Oi ma olen ka unistanud sellest silmakattest. Tahaks ka endale sellist.

Tirtsikas ütles ...

Haha! Siis on ikka minust kasu ka :D

Kui mu meespool kodus on, siis ma jään ilma klappideta magama, kuid hommikul (nädalavahetusel näiteks) tahan pikemat und, siis tõmban klapid silmadele ja norskan rahulikult poolde päeva välja :D

Tänuväärsed asjad.

Sipsik ütles ...

Tirts, on jah tänuväärne asi. Mul juba sõltuvus tekkinud:)

Marjakale - ma seda ei tea kus neid veel pakutakse, kuid mingi valik on meil La Senza's olemas. Samas nende veebipoes on palju suurem valik, aadress siin: http://www.lasenza.co.uk/level2.asp?s=2&category=32
Mine tea, äkki saab poe kaudu ilma saatmiskuluta tellida?

miisu ütles ...

Mul ka see silmakate La Senzast. Sarja (pidzaamad, padjad, sussid, hommikumantlid) nimi on crumpy but gorgeous :D

Sipsik ütles ...

:D
Mulle meeldivad sloganitena veel ka sarjad: "Exhausting being fabulous" ning "Worn out party girl":)
Ja eriti lahe on kaelkirjakuga komplekt, millel kiri "High IQ"
Ma vist muretseks need kõik endale, kuid kuna kodus magades neid ei kasuta, siis....
Ahjaa, magamise sokid ostsin ka samast sarjast kui muu värgi:) Vahel võib ju külm hakata...

Anu ütles ...

need on tõesti head ja vajalikud asjad meie algavas polaarpäevas :D ma sain apteegist ühed üleni mustad. mul on need kuskile "ära pandud" praegu ja kohe on unehäired platsis...

Sipsik ütles ...

Nonäedsiis...
Moraal - neid asjakesi ei "panda ära";)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Mul on need nö. silmakaitsed pärit H&M´st- ilusad punase ja musta pitsiga. Preili Martin kinkis jõuluks.
Aga ma vist olen vesipea, sest ma ei saa neid ööseks silmadele panna, sest nad pigistavad nii õudsalt. Pea hakkab valutama. Või olen lihtsalt printsessi moodi õrnake???
Pole veel igatahes õnnestunud nendega sõba silmale saada igatahes :D Igatahes.

Aga lahe kui sa abi saad ;)

Sipsik ütles ...

A äkki aitaks see, kui leiutada mingi ilus kumm hoidjaks, mis veidi suurem? Või vahelüli panna? Valu ei tohiks jah teha, siis puudub point.
A äkki sul ajumaht lihtsalt niivõrd suur:) Niipidi ju parem mõelda kui vesipea varianti:)