esmaspäev, aprill 21, 2008

Pekk ja silikoon


Igal kuul toimuvad meil Kojas (JCI) kokkusaamised mõnes huvitavas paigas. Nii mõnigi koht on olnud selline, millest oleks maa ja ilm kirjutada, kuid oma laiskuses olen selle tegemata jätnud. Kuna aga vanas eas on vahva päevikut sirvida ja meenutada, siis kritseldan nüüdsest mõned kohad üles.

Teemaks siis see, et oma jutukeste kõrvale on ju tore tutvuda ka mõne ettevõtte, paiga ja/või tegevusega.
Viimane kord kogunesime Fertilitases. Meie uudishimu rahuldasid pastikakirurgid Jüri Kullamaa ning Jaan Troost.
Näppisime silikoone ja uudistasime rasvaimu atribuutikat. Esitasime lõputult küsimusi ja saime hulga infot. Tulevased potentsiaalsed kliendid ju:)

Mulle aga tundus lolli järjekindlusega, et üks arstidest piidleb mind kui tänast klienti. Konkreetselt ja kritiseerivalt. Küllap see on oma välimusega mitte rahul oleva inimesi paanika ilukirurgi silma all viibides, kuid tunne oli tugev. Iga teema, mida arutleti, tundus olevat täpselt see mida tüüp minu kallal praktiseerida tahaks. Nuga ja nõel sisse ja pole siin miskit. Nina, otsmikukorts, rind ja pekk. Kõige levinumad opid. Küllap veel leiaks kui tarvis.
Ahjaa, too päev näiteks olid nad teinud 6 rinnaoperatsiooni... ja nii iga päev...

Mõtlesin, et kui arst peaks nüüd mulle oma visiitkaardi ulatama, siis on puhta pees. Õnneks ta oli delikaatne ja seda ei juhtunud:)
Uurisime ka, et kas linnas kõndides ei teki tahtmist kellelegi kaarti pihku poetada. Selle peale itsitasid, et suvisel ajal rannas on küll tunne, et raha vedeleb liival. Karm!
Kas nad ennast on lõigata lasknud? Millegipärast mitte... Küll aga on nt dr. Pree avalikult tunnistanud, et tema naine on igatepidi tuunitud. Mõelda vaid kui hea liikuv reklaam mehe kätetööle:)
Ma üldse ei välista, et kunagi end veidike täita lasen. Kui olen oma normi lapsi ära sünnitanud, siis äkitsi on tahtmine naisterahva välimus taastada (või pigem siiski tekitada). Et kui juba praegu pole seal, kus peaks rind olema, miskit, siis peale imetamisprotseduure rosinast enamat otsida oleks vist mõttetu. Seega ei välista kindlasti. Pigem usun, et kunagi saavad seal väiksemat sorti täidised olema küll.
Aga jah. Huvitav on ringi uudistada.

Teinekord üritan ühe hilinenud sissekande teha ka jäämurdja külastamise kohta, mis jättis mulle ääretult, ääretult sügava elamuse...

5 kommentaari:

Marjakas ütles ...

Oh päris julmalt öeldud, et raha vedeleb liival :D Ma loodan, et nad mind sellise pilguga ei vaataks.

Muidu see tissiteema on nagu okei, aga ma kardaks just võimalikke tüsistusi ja seda, et mingi aja pärast peab täidet vahetama jne.

Sipsik ütles ...

Jep, mingi aja pärast kindlasti peab.
Aga ära SINA muretse, see täitmine ikka rohkem vajalik neile kel seal kohe miskit ei ole:)

Sipsik ütles ...

Aga jah, eks seda, kas julgust jagub, näeb siis kui aeg käes...
Praegu küll mõte, kuna kaugel veel, kuid kui tegemiseks läheks, siis v-o olen kohe jalad seljas punumas:)

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Tüsistused võivad tulla jah, mu ühel tuttaval peale rindade suurendamise oppi ühest rinnast immitses mingit jama tükk aega ja oli teise kujuga ka jäänud . Ei ole väga seks, ma ütleks. Ja siis aasta hiljem opereeriti see üks tiss ümer st samasuguseks nagu teine. Kusjuures opereeris dr Pree isiklikult mitte mingi nurgatagune doktor. St mõlemad opid tegi dr Pree. Üks igavene jama ühesõnaga :D

Sipsik ütles ...

Ohh tüdrikud, tüdrikud...
Nullite mu viimsegi lootuse vähemasti tulevikus saada naisterahva välimus...niuts!

Aga tegelikult on hea kõikvõimalikke jamasid teada, äkki siis jääb mõistus koju. Sest erinevusi ja immitsemisi kohe kindlasti ei tahaks, nõu fänkjuu!