laupäev, november 29, 2014

182/365 - Pedofiilid?

Ma ei tea, et ma oleksin kokku puutunud pedofiilidega. Teadlikult vähemalt mitte. Ok, kui noore teismelise kabistamiskatsetus kõrvale jätta, kuid too oli pigem nagu isu noore sälu järele ehk siis eks ma olin just õide puhkemas ja mitte enam just päris laps, eksole. Kuid sellest vast kunagi teinekord.

Küll aga olen ma vanu albumeid läbi lapates hakanud mõtlema, et mine tea, ehk oli üks mu kirjasõpradest kunagi väheke mittetraditsiooniliste huvidega? Sest no miks peaks üks 40 ümber Ruoootsimaa mees tahtma kirjutada verinoore värskelt iseseisvunud idariigi neidisega? Silmaringi avardamiseks? Neeee....

Igatahes.... Kunagi ammu, kui meil need piirid alles avanesid, tekkisid ju kõikvõimalikud kirjasõprused. Ma mäletan nt siiamaani ühe toreda Taani poisi nime ja aadressi :D Ja seda, et ta saatis mulle kunagi väga ilusa kaelaketi :D Meil oli üldse väga tore kirjavahetus. Eakohane ja justnimelt silmaringi arendav.

Veel olid igasugused muu nahavärvi ja väga erineva kultuurilise taustaga tegelased. Vahva oli kirjutada ja nii oli see vabariigi alguspäevil kombeks. Üks Marokost saadetud sall on mul siiamaani alles... Mingi 25a juba :)

Aga see Rootsi onu... Vahva vunts, kes muudkui saatis endast pilte küll siin paadiga, küll siin sillal, küll siin enda omatavas kosmeetikakaupluses, küll kodus... Hirrrrmus palju sain temalt pilte.
Miks kuramuse pärast ta mulle küll kirjutas?

Ehk olen ma ajas ise paranoiliseks muutunud, kuid tollal ei osanud ma küll midagi sellist kahtlustada.
Njah... Äkki ikka ise paranoik.

Kommentaare ei ole: