laupäev, aprill 16, 2011

Paastu 6.päev


Tänahommikune kaal näitas 57,8kg.
Eilsega võrreldes -0,7kg, algusega võrreldes -3,9kg.

Nii... Täna ärasin nõrkustundega. Voodis vedeledes ei saanud millestki aru, kuid end välja vedades oli nõrk olemine. Peab jälgima, millega tegu. Ise kahtlustan, et kuna täna vaba päev ja eile sai unne jäädud kell 23 ning üles alles kell 9, siis see 10-tunnine uni (mida on küll vahel väga vaja) on mu tavalise 6-7h une kõrval harjumatult pikk aeg kehal horisontaalis vedeleda ja need lihtsalt lihased, mis nõrgad. Nö. üle magades on seda tunnet ka sööjana olles, seega... Aga tuleb jälgida. Ja arvestada, et vbla tuleb hommikuti natuke varem liigutama hakata, et õigeks ajaks rivis olla.
Igatahes joon hommikuks kannutäie vett sinna sisse pigistatud poole sidruni mahlaga ja enesetunne muutub erksamaks küll. Aga mitte piisavalt ja mitte pikaks ajaks. Nõrk olemine varsti jätkub.

Kuna kodus on mesi otsas ja tundub, et vaid mesi saab turgutada, siis pealelõunaks olen jõudnud otsusele poodi minna. Ajan end vedelevast asendist üles ja suundun teise tuppa riietuma. Selle ajaga on seljas olnud riided läbi vettinud ja kogu keha kuuma higiga kaetud. Ilmselgelt on keha mingis puhkefaasis ja liigutamine mõjub pingutusena. Huvitav, kas mulle sobib paremini paastumine olukorras, kus pidevalt tamp peal ja kodus vedeleda saades ei sobigi see mulle? Või on tegu kokkusattumusega lihtsalt? Vaatame, mida homne toob.

Igatahes on meest suur-suur kasu ja enesetunne muutub oluliselt erksamaks. Kuigi ikka jään terveks päevaks suht vedelevasse asendisse, vahepeal isegi tunnike magades. Ju on siis lihtsalt selline päev. Eks vaatab, mida homne teeb. Kui ikka nõrkus kestab, tuleb esmaspäevast taastuma hakata.

3 kommentaari:

Liis ütles ...

Minu jaoks natuke oli see natuke tegelikult ikka (olgugi, et iseendale antud) hoop eneseuhkuse pihta, kui ma võtsin vastu otsuse vaid 3 päevaga piirduda. Aga Sul oli õigus - oma kehaga tuleb ilusti läbi saada ja teda kuulata. Nii et mina ergutan ja kiidan Sind takka nii sel juhul kui Sa jätkad kui sel juhul kui Sa taastuma hakkad! :)
Ma tahtsin lihtsalt mainida, et Sa oled täitsa nagu mingi kroonimata guugeldamisprintsess - aru mai taipa kuidas Sa võlud välja iga kord nii lahedad/naljakad ja asjakohased pildid internetiavarustest oma postitusi illustreerima. :P

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Mina elan ka sulle kaasa, väga tubli oled!!!

Sipsik ütles ...

Just, Liis, oma keha tuleb kuulata. Ja Sa katsetasid, kobaid piire ja tulevikus tead juba rohkem, mida tahta ja mida oodata on ning kus võivad olla murdepunktid. Seda nii siis, kui tunned kunagi taas vajadust paast ette võtta kui ka siis, kui tunned, et enam mitte kunagi. Peamine on oma kehaga hästi läbi saada, teda kiita ja armastada:)

Aga ma siis avaldan saladuse - mul nimelt on komme salvestada pilte ühte suvalisse kataloogi:) Et siis kui kunagi otsin mingile emotsioonile pilti taustaks, siis teised, mis ka silma hakkavad, salvestan:) Siis pool tööd juba tehtud!