kolmapäev, jaanuar 28, 2015

Nädal 4 (jaanuar)

Ilmast pole miskit rääkida. Tavaline nigel/niru talveilm. Nullilähedane kerge miinus ja kerge pluss, õrn kirme valget maapinnal ja vahel sajab mõni helves juurde ka. Jaanuari lõpu kohta võib siiski rahul olla. Aga pilti sellest nädalast ei ole.

Hea meel, et Anu Välba tagasi teles on. Ta oskab vestelda nii, et ei ole piinlik kuulata. Küsib ka keerulisi küsimusi, kuid ise tundub samas nii toetav ja alati diskreetne. Mulle tema stiil sobib. Võib pühapäeva hommikuti vaadata küll :)

Selle nädala esimeses saunas suutsin ma end ära kõrvetada.
Ronisin nimelt lavale ja kuidagi jube kuum tundus. Aga nagu jonnipunn istusin edasi. Ei saanud selga seina vastu toetada ega miskit. Taipasin siis temperatuuri vaadata ja no 120 kraadi ei ole päris minu teema... Igatahes kerisepoolne külg oli terve ülejäänud päeva teravalt punane, kuigi istusin kerisest suht kaugel... Kategooriast: kui loll võib inimene olla?

Teisel korral saunatades (mulle nii meeldib selline elu: tahan sauna - lähen!) oli mul hirmus nälg. Kuna aga aeg oli limiteeritud ja enne süüa ei jõudnud, haarasin suure viilu keeksi kaasa.
Ütleme nii, et kuumal saunalaval tundub muidu mahlane keeks nagu väga kuiv saepurukäkk. Neelamine ei ole kergeimate killast. Ei soovita. Ikka enne miskit ampsata, kui muidu oht pilti tasku pista.

Rõõm, et kameeleon-käputisest sai väike videolõik tehtud. Nüüdseks on see armas liikumisviis möödanik ja sellike kihutab neljakäpakil mööda elamist ringi. Muud ei ole kui tassi teda tagasi, kuna jälle kuskil paha peal :) 5,5 kuud vana.

Juba mõnda aega saab Noorem Poiss püreesid mekkida. Ja need näoilmed selle juures... - hindamatud :)))
Tekkis siis ükspäev mõte ühise söömaaja käigus talle pehmeks keedetud porgand kätte anda. Et las haukab järelvalve all. Ütleme nii, et sellisel kujul sobis see talle palju paremini! Peabki vist näputoitumist temaga praktiseerima hakkama, see tundub talle sobivat, kuna haaramine väga kindel ja täpne.

Vanem Poiss seevastu on pärast oma täistühjendavat kõhuviirust justkui iginäljane. Muudkui sööb, katkematult! Isegi mängida ei saa, pidevalt tuleb katkestada ja laua äärde sööma ronida. On otsustanud kõik kaotatu korralikul taastada :)

Aga muidu oli nädal väga produktiivne ka jutustamiste koha pealt... Sai räägitud palju, väga palju ja väga olulist :) Ja natuke isegi puhata ja täitsa mõnus nädal oli kohe :)

Ja viimase aja kõige-kõige meeldivam uudis jäi samuti möödunud nädalasse - mu venna perre sündis teine tütar :))) Oi see ootamine tundus lõpus pikk :D
Ja nüüd on meie vanematel lausa 4 lapselast :) Neist 1 5-aastane ja 3 alla-kahesed :) Ema alati virises, et tal pole lapselapsi ja mis me pullime. Siis ühe sai ja järgnes taas pikk vaikus. Ja nüüd siis 2 aasta sees lausa 3 sündi :D Äge!
Et siis tütrel kaks poega ja pojal kaks tütart :)

Kommentaare ei ole: