teisipäev, oktoober 02, 2007

3 filmi


Nonii, käisime siis "Ettekandja"'t (The Waitress) vaatamas. No ei oska öelda. Kas ei tehta enam sisukaid naistekaid või oleme meie A-ga liiga küünilised? Igatahes häirusime seal filmis üsna mitmete teemade peale ja pärast ei saanud filmi üle isegi vaielda, liiga ühel meelel olime.
Mees, kes oli tegelikult vaid nõrk suhtleja ning halb inimestest arusaaja, oli tehtud elu-pahaks, nagu oleks kolliga tegu. Kusjuures isegi filmis oli ta tegelikult südamega. Mis siis et mõtlematu. Tavaline mees ühesõnaga. Ehk natuke jobum. Aga ainult ja ainult seetõttu, et tal lasti selline olla. Oleks tibi end natukenegi maksma pannud, oleks olukord väga teine olnud. Mees oli täpselt selline keda annab hästi päti alla paigutada. Ja sellisele lähenemispiirang määrata oli ilmselge liialdus. Eriti lapse suhtes.
Ok, saan aru, et lapse saades muutuvad naised kõikvõimsaks ja saavutavad meeletu jõu varasema sussiks olemise asemele, kuid see seal oli ilmselgelt liig. Samas mõneti ülistati meest, kes probleemideta peresuhte kõrvalt patsienti keppis. No ma ei tea.
Ja liiga palju söödi seal shokolaadi. Muudkui keedeti shokolaadi ja valati pirukasse. Brr! Olin just enne kotitäie komme ostnud ja ära söönud ja terve filmi seda keedushokolaadi vaadates iiveldas.

Njah, Felicity seriaalis too näitlejanna meeldis mulle üliväga. Nüüd ta mängis küll, kuid näiteks kirge ta minu meelest küll etendada ei suutnud... Vähemalt tasemel mida sisu eeldas.

Järgmine õhtu oli kavas "Chuck ja Larry" (I Now Pronounce You Chuck and Larry). Oijahh, aegu pole nii palju naerda saanud! Teemaks siis väga heterod tuletõrjujad, kes nn abielluvad, et ühe tuletõrjuja lapsed saaksid ohtlikust elukutsest tuleneva ohu realiseerumisel isa pensionikindlustuse kätte. Nojah, arvata võite mis seal toimus. Igatahes sai hea suutäie naerda. Lõpus küll tobe ameerikalik filmikõne oli, kuid sellele vaatame läbi sõrmede. Väga hea elamus:)

Eilsest õhtust pärineb aga viimaste aegade pärl. Ei jõudnud seda kinno vaatama, seega laenutasime. Nimeks teosel "Väike miss Päikesepaiste" (Little Miss Sunshine).
Nii iroonilist asja pole enam ammu kohanud! Tõeliselt hea huumor, tõeliselt hea! Irvitavad ikka palju üle ja õnneks mitte labaselt, päris teravad:) Soovitan kõigile teravama huumori austajatele.

Kommentaare ei ole: