teisipäev, veebruar 18, 2014

49/365 - Naba

Naba on minu jaoks alati olnud kuidagi äärmiselt tundlik koht. Pigem tundub, et psüühiliselt, mitte niivõrd füüsiliselt.
Ei lase ma seda kellelgi oluliselt puutuda ja ega isegi eriti näppima kisu. Niipalju vaid, kui hügieeniks tarvis, muidu hoiduvad näpud sealt eemale.

Naba on mul selline tilluke ja sügav. Ideaalne avaus nabarõnga jaoks ja muidu ka selline peidus.

Seetõttu oli mul Väikemeest oodates üks eriti jabur hirm - kartsin, et kõhu suurenedes keerab naba väljapoole ja minu jaoks niivõrd tundlik koht võtab sisse mittekaitstud asendi.
Kõhtudest pilte nähes on see ju küllaltki sageli nii.

Tean jah, et suht jabur hirm, kuid räägi seda hirmule.

Kuidagi aga läks nii, et see ei teostunudki. Naba sai lõpuks suht siledaks kujundatud mööda kõhu pinda, kuid väljapoole ei punnitanud. Olin üpris rõõmus, et ei pea täiesti idiootse ja tegelikult ju tühise hirmuga tegelema. Kardaks pigem sünnitust või midagi... ?

Nüüd aga on mul kuri kahtlus, et seekord ma vastavalt soovidele ei pääse. On alles 18. nädal 40-st ja juba liigub naba kõhuga ühtlustumise suunas. Ja mis saab edasi tulla? Väljapoole keeramine!

Kui nüüd vaid keegi ütleks mulle, et see ei tekita mingit ebamugavust, et riided ei hõõru punnitavat naba hellaks jne... Ehk siis et see ei ole tegelikult üldse tunda ega ebamugav...
???

4 kommentaari:

Evelyn ütles ...

Seekord venib lihtsalt varem kõhuga tasa, mitte ei hüppa välja 😊 Kui naba kõhuga tasa on, misasi sealt enam välja punnitada saaks? See kas venib tasapinnaliseks või ei veni ja hüppab välja 😊

LegaalneBlond ütles ...

ma siis parem ei ütle midagi :)

Sipsik ütles ...

Äähh? Ma siin juba lootsin, et Evelyn rahustas mu maha, kuid paistab, et võib ka teisiti minna, mhh? Kas pean vaimu ette valmistama hakkama?
Naba kinni teipima ju ei hakka :D

LegaalneBlond ütles ...

Ah, võibolla oli asi minus, ma ka siuke ülitundlik. Võtsin kõvasti kaalus juurde ja teatud materjalid tekitasid ebamugavust.