esmaspäev, veebruar 03, 2014

Enne?

Viimasel ajal on hakanud imelikke asju juhtuma. Ended?

Hiljuti läks kõige kaduva teed mu Exceli fail blogiprojekti teemadega.
Välisel kõvakettal on ainult 1 fail, mida ei õnnestu avada ega taastada ka praegu meil viibiva IT-tudengi-tegelasest Suure Lapse abiga. Ainult 1 fail - seesamune nimekiri.
Kas see tähendab, et "mis sa mässad, lõpeta heaga ära" või "näis, kaua sa viitsid sellise tobedusega end ikkes hoida?"
Suht nõme on püüda uuesti meenutada kõiki neid imelikke ja vähemimelikke pealkirju...

Kirjutasin mõni aeg tagasi, et uue kodu juures liiguvad mõtted nõudepesumasina suunas. Pere kah suureneb ja lisaks meil ju pidevalt peale meie endi veel inimesi külas (või siis nt pere laiendusena seesama Suur Laps, kes kui tuleb, siis ikka nädalateks kuni kuudeks), seega enda mugavuse huvides ja ruumi võimaldamisel tekkis idee, et katsetaks siis kah selle imelooma ära.

Kohale jõudis möödunud nädalal, kuid siis oli Vanamees kaugel ära ja las see masin siis seisis kööginurgas, meie saime ilusti ilma tema abita hakkama.
Täna Vanamees tagasi kodus ja suure innuga ühendas masina ära. Igati vahva.
Mina siis omalt poolt suundusin 4km kaugusele poodi, et vajalik pesukeemia osta.
Ja jälle hakkas pihta...

3km sõidetud, kui annan stop-märgi taga teed. Ei hakanud keerama ega midagi, täiesti otsejoones ristmiku ületus ees, kui... käiku sisse lükates käis vali plaks. Ja enam ükski käik sisse ei lähe...

Tuled vilkuma ja nii ma seal ristmikul seisin (õnneks mitte risti teel). Kas pean hakkama nüüd autot lükkama? Ega see liiga raske pole? Ega see kuidagi kõhule liiga ei tee? Eemal paistab parkimisplats ja siit ristmikult pean ma ju ometi ära saama.
Õnneks peatus hetke pärast mu juures auto kahe noormehega. Kuulasid mure ära, vaatasid kohe auto alla ja teatasid, et veovõlli ots pooleks. Mismõttes nagu??? Loogiš, et ühtegi käiku enam sisse ei saa, miskit pole ju vedama hakkamas!

Lükkasid siis noormehed mul auto parklasse ja tõid mu tagasi koju.
Pole vist vaja mainida, et nõud said taaskord käsitsi pestud :D
Homme siis tullakse masinale järele ja viiakse parandusse...
Magus... Meil on ausõna hetkel vaja raha niiiiii paljusse muusse panna!
Kurb, kuid tõsi - Must Nool peab saama asenduse. Ta on mind nii kaua nii ustavalt teeninud, et hirmus kahju on teda välja vahetada, kuid... On vist aeg...

Koduhoovis tabas mind aga rõõmusähvatus - vaatepilt, mida pakkusid kaks meie hoovist minema silkavat hirve, oli lummav :D:D:D Olen tõenäoliselt neidsama kahte tegelast näinud küll meie tee peal kaks korda vahetult läbi lipsamas, kuid päris koduhoovist neid avastada oli väga vinge :D

2 kommentaari:

Helena ütles ...

:) meil on kah ootamatu väljaminek - 400 euri mingi roolivõimendi pumba vahetuseks.... Ei ole tore, st. tore, et auto siis enam ei unda, aga noh .... Aaga nōudepesumasin on a s e n d a m a t u ! :)

Sipsik ütles ...

Aia :S
No see on see auto mugavuse hind eksole - täiesti ootamatus kohast tekivad täiesti ootamatd kulud. Ja oleks need siis väikesed...