neljapäev, märts 06, 2014

65/365 - Tantsupartnerite needus

Nii rahvatantsus, millega tegelesin palju-palju aastaid kui ka peotantsus, millega samuti mitmed aastad hõivatud olin (osa aega paralleelselt, kuna tegelesin alati paljude spordialade/hobidega korraga), sattusid mul olema fantastilised partnerid. Ja kui meespool on tantsus hea, saab ka naispool hea olla ning nii me oma rühmades alati väga tugevaid paare moodustasime. Muidugi siis, kui jõudsin õigete partneriteni ehk siis nendeni, kellega kõige pikemat aega koos sai tantsitud. Igatahes oli see alati niivõrd super ja innustav, et ainult puhas rõõm oli trennis käia.

Küll aga on elu teinud kummalised käigud mu pikaaegsete tantsupartneritega. Ja selliselt, et ei mina enam julge kellagagi pikemalt ja põhjalikult tantsida. Tundub nagu minu needus olevat...
Nimelt ei ole enam ei mu peotantsu ega rahvatantsu partnerit meie seas. Mõlemad hukkusid liikluses noorte meestena. Üks paar nädalat enne enda keskkooli lõpetamist (tema oli minust mitu aastat vanem), teine mõned aasta peale seda (too oli mu klassivend).

Ühesõnaga - minu ja tantsimisega on sellest ajast ühelpool. Ei soovi kellegi surma...

Kommentaare ei ole: