neljapäev, juuni 08, 2006

Pettunud

Hullumaja mis ARK-is toimub!
Vähe sellest, et esmakordselt saab teooriaeksamile registreeruda vaid tööpäeviti ja kuni kella neljani ja ainult kohapeal, ei lähe sinna lähedale ju ühtegi transpordivahendit ka. Ehk siis need, kes lube taotlevad ja ei saa loogiliselt võttes ju isikliku sõiduvahendiga minna, mingu kuidas tahes. Väga ebamugava koha peal asub igatahes.

Kuna siiani on olnud mitme sõiduõpetaja kinnitusel järjekorrad ARK-is lühikesed, siis peale seda, kui mu sõiduõpetaja puhkuselt naasis, leppisime ka meie kokku, et läheme siis paneme eksami aja kirja. Ja õppesõidukiga hea minna ka, ei pea seal põldude vahel jala kõmpima.

Sõitsime siis kohale ja ise veel tee peal arutame, et paneme eksami aja umbes kolme päeva kuni nädala pärast, siis jõuame veel platsi-närvi natuke rahustada. Minu üllatuseks aga sain eksami aja alles juuni viimasteks päevadeks! Hullumaja mis toimub – kas tõesti teevad massid eksameid või on pigem ARK-is puhkused?
Tähendab see ka seda, et ei jõuagi eksamile enne 40-ne sõidutunni täitumist… Ei saa ju vahepeal vedeleda ja et mitte rooste minna, tuleks kord või paar nädalas ikka natuke sõitmist harjutada. Nukker, nii tahtsin juba autoomanik olla juuni keskpaigas… Oleks varem neist sabadest teadnud, oleks ammuilma eksamiaja broneerinud. Aga noh, alati juhtuvad asjad põhjusega ja küllap siis on mingil põhjusel vajalik et ma loodetud ajal lube ei omanda.

Ahjaa, üks kole asi on veel. Nimelt ei tunnista nad kaasatoodud fotosid ja pildike tuleb teha kohapeal olevas fotoboksis. Arvata võib mis nägu sinna lubadele siis tuleb… Aga tegelt – keda kotib!

Kommentaare ei ole: