reede, november 24, 2006

Põõsas külla



Taaskord veendun, et olen tuim ja tundetu inimene. Lihtsalt tuim, kuid ma taaskord ei suuda mõista miks on vaja hakata tegema mingit suurt palagani, kui meid otsustab külastada härra Põõsas.

Ei, tegelikult ma vist tuim siiski pole, kuna see teema läheb mulle korda ja pigem ärritab mind.

Tunnen mingit ühiskondliku häbi moodi asja. Kõige hullem on see, et seda võetakse kui Force Majeur'i... Et härra otsustab külla tulla ja selle tõttu jääb palju seisma. Ettevõtted ei saa tööd teha, kasum jääb saamata, inimesed ei saa liikuda, transport seisab, alati võidakse sind sinu oma kodumaal dokumendi alusel tuvastama hakata, teatud piirkondades elavad inimesed ei tohi isegi omaenese kodu aknaid avada... No see on ju idiootsuse tipp, kullakesed...

Ahjaa, parim on see, et soovitatakse osta ameerika lipukesi ja nendega lehvitama minna. Nagu loll lambakari. Ok, las lammas lehvitab, kuid KUS ta seda lehvitama peaks? Kusagile ligi ei lasta, liputa siis kuskil suvalises kohas? Ja liputa selle lipukesega jumala eest aegluubis, kuna järsema liigutuse puhul võid kuuli saada...

Ainus mis mind selle külastuse juures võiks paeluda, on Air Force One. Seda tahaks küll oma silmaga näha (olevat suur), kuid kahtlustan, et oma tavapärasesse lennukite vaatlemise kohta ei pruugita ligigi lasta... Automaatidega kapid seisavad ees... Aga ehk siiski näeb seda teraslindu.

Miks on meile sellist külalist üldse tarvis? Kellele meie kodumaa on - kas endast liiga palju arvavale floora esindajale või kodanikele? Ok, maailmapoliitiliselt on bla-bla-bla jne, kuid mina vaatan seda lihtrahva esindajana ja lihtsalt häirib see jama mis selle ümber tekib.

Nõme... Nõme!!! NÕME!!!

2 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Kallis tüdruk, te eksite kohe väga rängasti.
Pole tegu mingi Põõsaga. Põõsas on ilus ja mõnikord kultiveeritud ning eriti tasemel eksemplari puhul võib ka kasutada sõna Hekk (kuigi ei kõla nii stiilselt? )
Aga teie poolt kirjeldatud indiviidi puhul on tegu Võsaga. Võsa on mõnikord ebameeldiv ja raskesti läbitav oksarägastik, mis sobiks ka antud Võsa administratuuri kirjeldamiseks.
Miks muidu on Võsal neid soomusautosid vaja? Sest Võsa on nii paljudele ebameeldiv ja ta teab seda ka ise. Nagu Stalin, kelle auto aknaklaasid olid ka mingi 5 cm paksud.

Sipsik ütles ...

:DDDDD
guud oan:DDD