laupäev, aprill 13, 2013

Kotid ja statement


Vaatan oma hiiglaslikku käekottide varu ja pean tõdema, et hetkel aktiivselt kasutada ei saa neist enamust. Liiga väikesed. Enamasti olen leidnud, et mul ei pea pool elamist kaasas olema (telefon, rahakott, võtmed ja pakk nätsu on kõik mis vaja olnud) ning suurte/raskete kottide vedamine mõjutab ka rühti (õlg kipub tavaliselt suurte kottide kandjatel pinges ja püsti olema).
Seetõttu on mul palju-palju väiksemaid kotte erinevas toonis, materjalis, tegumoes jne, et ikka iga riide juurde sobiks oma :)

Nüüd aga pole nendega miskit teha, kuna kotti peavad mahtuma lisaks ka varumähe, lutikarp, väike fotokas, salvrätikud, märkmik jmt toredused. Aeg edasi, siis ehk ka mõni mänguasi, söögipoolist jne.
Seetõttu siis tunnistan oma kotte ja mõtisklen, et tuleks need kuidagi realiseerida. Ja ongi olemas suurepärane põhjus uusi kotte ostlema hakata :D:D:D Teises mõõdus siis :)

Vaatab Vanamees mu käes olevat kärtspunast kotikest, pööritab silmi ja kommenteerib: "Kas tõepoolest kantakse selliseid kotte? Sinna ei mahu ju rahakottki sisse!"

Selle peale pööritan omakorda mina silmi ja teatan: "Kullake, sellepärast võetaksegi rahakott omal kahel jalal kaasa..."

Hetk arusaamatust ja siis tuleb: "Käi kukele!"
:D:D:D

Et jah, mulle meeldib iseseisvus ja raudselt peab mul olemas olema oma raha (ja alatine võimalus oma teed minna, kui seda soovin), kuid veel enam meeldib mulle, kui ma seda oma raha ei pea kulutama.

* Foto sikutatud SIIT

8 kommentaari:

iluotsija ütles ...

Pane aga lett kuskile linnanurka püsti ja müüta seal oma kotte ja mida iganes! teil nagunii poode pole ja naised tahavad kevadel varusid värskendada :))

mummm ütles ...

Jummel, Sa oled vahepeal suure toga hakkama saanud. PALJU PALJU ÕNNE kogu perele! Aga rullima tõesti imikuga ära mine, asi ei ole seda väärt ja pärast ei jõua end ära kahetseda.

mama de montagne ütles ...

Einoh, kui kotte üle on, siis tee enda väikse fotokaga neist pildid ja pane üles ;) MÕNI äkki tahab osta ja nii?

Sipsik ütles ...

Aitäh-aitäh :) Õnne kulub kamaluga :)

Aga kottidest kavatsen ma vabaneda küll jah. Kapid igast träni täis ja tahtmine kevadise tühjenduse järele suur. Ja olen sahtlites karbi-usku olnud ammu, nagu sinagi, ↔e, seega olen hakanud karbivarusid täiendama ja et karbid oma süsteemiga ikka ära mahuks, tuli uus suur kummut lihtsalt osta :D:D:D

Tiina ütles ...

Ma mõtlen sama nagu ↔e ütles - klõpsi pildid ja pane üles :) Kindlasti leiavad kiirelt uue omaniku.

Malignus ütles ...

Lisaks peab kotti mahtuma ka tagavarariietus, sest vigurkakkijatel (nagu ka allakirjutanul) on komme end just kuskil kodust kaugel olles täis lasta. Minu mumm otsustas seda teha nii, et mähkus ei olnud õieti midagi. Aga riietus rikutud.
Lisaks peab hiljem mahtuma sinna joogipudel, tavalised salvakad (teatud eas on beebsud nagu marutõves vöötoravad - ila voolab ja tulevad esimesed hambad nii alla kui üles. Viimasest ka vöötorava analoog) ja siis need niisked värgid.

Anonüümne ütles ...

Mitte norimise pärast, aga siiski kolmanda põlvkonna feministina - miks peaks su mees/elukaaslane tahtma oma raha kulutada :) Väga õelalt kokku võttes ütled sa ju, et teenid küll, aga kulutama peab keegi teine:) Naljakas on ainult alguses.

Sipsik ütles ...

Eks vaatab jah, peab need kotid siis teisele ringile saatma :) Mõni ehk saab rõõmsaks ja puha ;)

Malignus, selles vigurkakkimises on sul küll tuline õigus :D Eriti magus oli minu jaoks juhus, kui väliskülalistega restos söömas olime :D Ja kuidas siis see 1,5-kuune, peale pikka rahulikku uudistamist järsku häälekalt puristama hakkas :D

Anonüümsele - asi väga lihtne, mulle meeldib nii :) Meeldib, kui ma ei pea sellistele asjadele väga mõtlema ning oma teenitu saan kulutada sinna, kuhu vajalikuks pean. Igasugune ekstra on siis selline, mida saab meespool kulutada kasvõi lihtsalt selleks, et ma säraksin :)
Igale omad lõbud :)