neljapäev, mai 10, 2007

Õhtu täis vastandeid

Eilse õhtu jooksul (peale tööd) jõudis mind haarata väga mitu erinevat emotsiooni. Seinast seina. Lihtsalt tunnen vajadust kirjeldada.

Positiivne üllatus - Kes JCI-st midagi ei tea, neile taustinfoks, et iga kuu korraldatakse koosolek soovitavalt mõnes ettevõttes, kus siis samas tutvutakse ettevõtte tegevusega. Viimane oli nt Portugali saatkonnas, enne seda Skype's etc. Eile toimus Eesti Postis.

Mul polnud õrna aimugi kui huvitav see kõik seal olla võib. Siiani oli teadmine, et Eesti Post. Ok. So what?
Tegelikult on seal taga lausa hämmastav logistikakeskus. Käisime ka pakisorteerimiskeskuses ja aina imesta mis asju ikka välja mõeldakse! Minu sügavaim respekt...

Hämming - Kui koosolek ja muidu meeldiv koosviimine läbi said, sõitsin kodu poole. Juba Lasnamäest alates vaatasin, et midagi veidrat toimub, igal pool politseiautod. Terve linn lausa kubises neist. Lisaks oli kohutavalt palju liiklusõnnetusi (kergeid). Iga kilomeetri tagant vist üks. Ma ei saanud mitte kui millestki aru.

Hiljem muidugi taipasin, et 9.mai ju, sellest need politseinikud. Aga millest need laksud? Ei tea. Aga õnn et ööpäev möödus rahulikult. Olen juba nii tüdinenud sellest, et muid uudiseid nagu enam polekski. Ehk normaliseerub.

Lõõgastus koos armsa itsitusega - Koju jõudes korkisin lahti veini, mille olin lasknud endale Tartust tuua (meil ei müüdud ju). Meeldib võtta üks-kaks korda nädalas klaasike head veini õhtul kodus lõõgastudes. Eriti süüa valmistades on hea veini trimbata - kuidagi loomingulisemaks läheb asi kätte:)

Kass mul ka veinisõber. Täitsa innuga kohe limpsib! Muu alko talle eriti peale ei lähe, vahel veidi õlle võtab. Aga vein on tema suur sõber. Nagu perenaine, nõnda ka kass...




Öäkk! - Sattusin esimest korda nägema saadet "Tõe jäljed". Oli mingist '80-ndate aastate Eesti inimsööjast. Tappis inimesi ja sõi siis nende liha. Kodus praadis seda ja ilusasti garneeritult kandis lauale. Ametilt oli tüüp kelner ja biseksuaalne. Lisaks meeldis talle kanda oma jämesooles nii 30cm-st kurki. Soojenes siis seal ja ju tekitas talle mõnu. Ja kui siis tulid restosse kliendid, kes olid tema vastu reeglina alati väga lahked ja ohtralt tippi andsid, siis need said soodustatud erikohtlemise osaliseks. Neile nimelt viilutati sedasama kurki garneeringuks. Et siis lausa nii eriline kohtlemine.

Krt, mine tea mis veidrused mind teenindavatel kelneritel võivad olla... Ei julge kellelegi enam naeratada. Tea mida garneeringuks saad.

1 kommentaar:

Mariliis ütles ...

Tule taevas appi! :o