kolmapäev, september 03, 2008

Ma olen vist lootusetult haige


Augusti viimastel päevadel potsatas mu postkasti alljärgnev kiri:

Tere!
Meil siin tööl tekkis vajadus vaadata Niki paljaid pilte.
Palun saada see link:)

Ämmmm..... tööl tekkis vajadus? :DDD Nojah, tore ju kui tööl sellised vajadused on:) Ma irvitasin päris südamest.

Kuna aga küsitud lingi alt olid pildid kustutatud, soovitasin jalad selga võtta ja poodi augustikuu Playboyd ostma minna. Nii suurt vajadust järelikult ei olnud, kuna ei viitsitud. Mehed ja nende lõbud:)

*****

Kusagil mingit foorumit sirvides sattusin teemale "eriti huvitavad blogid". Ja vaieldamatult enim mainiti meilegi tuttavat Krokut:) Mul oli millegipärast kohe hea meel... Aga ta on ju vinge ka:)

*****

Ema teatas, et nägi mind unes ja mul olid paksud sääred. Sa püha müristus küll! Niigi pole ma enam see silguniisk kes veel mõni aasta tagasi, kuid vähemasti sääred on mul ikka (veel...) saledad püsinud. Nüüd siis oma ema poolt selline reetmine...


*****

Mina nägin ka hiljuti und mis mind siiamaani jubedalt erutab.

Olin Saaremaal oma kodu hoovis, kui kuulsin kohutavat mürinat ja nägin tohutult madalalt üle meie hoovi lendavat suurt reisilennukit. Teadsin, et satun nägema lennuõnnetust. Teadsin ka seda, et tegu on Poola lennukiga (???).

Sekundid hiljem maandus lennuk kilomeetri kaugusele merre, kus toimus plahvatus, mille tagajärjel lennuk koos veesambaga püstloodis üles taevasse kihutas.

Vahemärkusena olgu öeldud, et mulle hullupööra meeldiks näha lennukatastroofi, kuid ainsaks tingimuseks on, et keegi ei tohiks viga saada. Seega saaks seda reaalis näha vaid siis, kui robotid masinat juhtima panna ja a la mingi katsetusega tegu.

Tean, et ka R omab sama unelmat ning sama lennukihaigust mis mina ning kohe helistasin talle. Ta palus mul teada anda kui see uuesti kordusele tuleb (???). Ükspäev siis kuulen taas seda mürinat, kuid kaugemalt. Helistasin kiiresti R-ile, kes meie naabertalus mu lapsepõlvesõbrantside juures külas oli (???) ning teatasin, et kordus hakkas, jooksku tee peale. Ise ajasin autole hääled sisse, korjasin lõõtsutava R-i tee otsast peale ja kimasime mere äärde, kust saime siis "esirea" vaated. Hetke pärast oligi too Poola lennuk kohal, maandus vette, plahvatas ja tõusis koos veesambaga püstloodis taevasse.

Kahetsesime inimohvreid, kuid vaatepildi võimsus lõi karbi ikka pärani.

Inimestele mõeldes jäi mulle vaatepildist taas väheks ning otsustasin järgmise korduse ajaks alguspunktis olla. Sõitsingi siis Poola ja istusin tollele lennukile. Terve selle aja üldse hirmu ei tundnud, kuna teadsin mis juhtub. Tahtsin aga seestpoolt näha, et kuidas siis inimesed reageerivad.

Mõni karjus ja paanitses, mõni palvetas, enamus aga leppis olukorraga. Mina sattusin veel kellegagi suhtlema, vestlesime terve selle aja rahulikul toonil. Vaatasin veel, kuidas mu kodumaja meie alt läbi kihutas ja me vee poole suundusime. Peale plahvatust püstloodis taevasse suundudes oli tunne nagu megakiires liftis.

Ärkasin.

How sick is that?

5 kommentaari:

miisu ütles ...

Oi, mina ka selline lennufriik/sõidufoobik, et näen ka väga huvitavaid unenägusid. Korduvad ka. Kõige eredam, et seisan maal, megailus suveilm, põllul kasvab kõrge kollane vili ja vaatan taevasse. Seal sõidab madalal lennuk, mitte pea kohal, vaid taamal. Ja mingi hetk kukub alla või plahvatab juba õhus.
Kopteritega olen ka taolisi asju näinud. Täiega sick, ma arvan :D

Sipsik ütles ...

:DDD
Kopteritega näen ma sageli unes, et olen piloot. Enamasti pean kiiresti kusagilt lahinguväljalt haavatuid ära vedama. Õhkutõusmine on aga raskendatud, kuna tiivikutel on oht elektriliinidesse takerduda. Samas peab kindlasti ära lennata saama, muidu on kööga. Hull manööverdamine ja siis paanikas ärkan.

Anonüümne ütles ...

Jeerum! Ja mina mõtlesin, et minu unenäod on haiged. Aga selle kõrval kahvatavad isegi Jeesuse ülestõusmine ja Surma käekõrval jalutamine :)

Sipsik ütles ...

Vau! Surma kõrval jalutamine... Vot see oleks emotsioon, mis minu vist kõhedaks võtaks. Või siis pigem suure-suure aukartuse ärataks.

Marjakas ütles ...

Sa nägid unes, et ema ütles, et paksud sääred, aga mina käisin emaga päriselus poes saapaid vaatamas ja ta ütles ühtede kohta: "Need ei lähe sulle säärest jalga." Kuigi mul on kõige peenemad sääred üldse. Krt