kolmapäev, märts 24, 2010

Blogijatest

JP valmistatud kook

Njah, kummaline on see maailm ja kõikvõimalikud uuendused. Vana inime juba ja vahel ikka hämmastab küll, et kudapidi need asjad nüüd siis ikka käivad.

Võtame kasvõi sellesama blogimaailma siin. Igaüks istub omas paigas arvuti taga ja jagab mingeid mõtteid, emotsioone, kogemusi. Ja teised loevad ja ootavad uut doosi. Ja kui mõlemad pooled seda soovivad, hakatakse suhtlema eetriväliselt.

.

Nii olen minagi siitsamast omaenda pisikesest blogimaailmast tutvunud juba õige paljudega. Mõned üksikud tuttavad varasemast ajast, teistega hakatud suhtlema ja seejärel sõbrunetud. Mõned on ka sellises staadiumis, kellega suheldakse lisaks erinevaid blogiväliseid kanaleid pidi, kuid kohtutud veel ei olda. Kokkuvõttes on neid, kelle tegelikku nime ma ei tea, rullis 8... Ei ole rulli arvestades just suur number:)

.

Osadega on tekkinud juba tihedam klapp ja nii me siin märtsi alguses taaskord ühe väga laheda naisteka korraldasimegi. Seekord said tulla Jääraplika (kelle võrratut kodu me selleks tarbeks kasutasime), Ingel, Drama Daily, Loojangukuma (tema blogi te ei leia, ärge üritagegi), Pire Trumm (kah ei blogi enam, laiskusest, va zitikaz.... tema sõnakasutuse juures on see tõeline kuritegu). Helina, Liis ja Babajagaa ei saanud seekord meiega ühineda.

.

Õhtu oli meil täis lõputut naeru nagu alati... Sel korral suutis mu kanaaju kinni pidada ka teadmise, et perenaisele võiks lilleõie kaasa võtta ja kuna ta armastab orhideesid, siis olin salaja eeltöö ära teinud ja tooni välja selgitanud. Loodetavasti sai orhidee kaasa palju positiivseid soove minu poolt ja ehk rõõmustab ta perenaist veel palju aastaid. JP-lt olen igatahes väikese vaimustusepisiku kaasa saanud ja kavatsen nüüd ka ise orhideedega katsetama hakata. Seega – kes mulle tahab teinekord lilli kinkida, siis võite orhidee peale mõelda:)

.

JP oli valmistanud pennet brokoli, kana ja seedermänni seemnetega ja see sai nii hea, et isegi Loojangukuma, kes neid va „auguga torusid“ silmaotsast ei salli, vabatahtlikult kahe suupoolega sõi:D Õhtu naelaks kujunes muidugi kook sügavkülmast, mis maitses nagu apelsinijäätis maasikatega... Ja 5-st pudelist veinist, mis õhtuga kuhugi põhjatusse kaevu kadusid, ma parem ei räägigi... Eriti arvestada, et Loojangukuma ei võta piiskagi ja mina piirdusin kohe alguses kahe klaasi veiniga (olin autoga). Seega võite arvata kui lõbusaks ülejäänud seltskond ka meid tegi:D

.

Igal juhul tol õhtul sai lõpuks kella 3 ajal kodu poole orienteeruma hakatud ning Drama Daily ja Pire Trummgi turvaliselt koju veetud. Kuna öö oli külm ja minu auto mitte just uuemate killast, siis esimesed kilomeetrid tuli sõita puhtalt näidikute järgi. Nina vastu klaasi ja hingavad neidised kaasas, sai see teekond teosammul siiski läbitud ja lõpuks läks juba päris hästi:)

.

Igatahes jah, mul on ütlemata hea meel, et uusi kanaleid (nagu seda on ka blogimine) kasutades on mu ellu tulnud niivõrd palju niivõrd toredaid inimesi... Ja paistab, et see trend on alles alguses ja neid vaikselt aina ilmub juurde:) Sobib! Seega peab ka vanainimene ajaga hoolsasti kaasas käima:)

10 kommentaari:

Piret Rumm ütles ...

Ütleme nii, et minu elu võtab varsti tõenäoliselt sellise pöörde, et peagi on kirjutamiseks aega maa ja ilm :D
Aga oleng JP juures kujunes tõeliselt nalja- ja veinirohkeks :D Minu arvates oli võrreldes eelmise kohtumisega seekordne palju soojem ja vahetum.
Ja tõepoolest tänud sulle, et mu turvaliselt koju toimetasid :)))

Sipsik ütles ...

Nonii, teedki triki ära? Aga su argumendid olid muidugi veenvad ja tunne on see mis loeb...
Igatahes jään ma ootama, et taas sule teravaks hoolestaksid:)))

Ning jah, eks me harjume üksteisega aina rohkem ja seekord oli vist küll 0 kohmetust:D
Mis tähendab, et tuleb korrata ja korrata ja korrata:)

Helina A. ütles ...

Ma kardan, et kui ma kunagi seltskonda peaks imbuba, siis ma ei saa sõna suust.

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Helina: esimesel korral oleksid vb nagu Loojangukuma esimesel korral - piidles vaikselt silma- ja muigas suunurgast, kui suht ilma sissejuhatuseta läks jututeema sellele kas, kellel ning missugune vibraator on :D

Aga seekord ei olnud mingist tagasihoidlikusest juttugi. Ta tundis end mugavalt ja lõbusalt ning ikka rääkis kaasa ka. See on suuresti harjumise asi ikka, sest justkui teaksid juba inimesest blogi vahendusel kõike ja tunneksid teda, kuid kui laua ääres elusuuruses istub, siis natuke võtab kõhedaks, et kus ja kes ja mis.

Üllatav on tõesti, et me kõik nii erinevad inimesed, erinevate taustade ja maailmavaadetega, kuid ülimalt hea energia valitses sel korral - rõõmu täis ja päikeseline! Kui sellele õhtule mõtlen, siis suunurgad kohe venivad kõrva taha :)
Olgu - vein tegi ka oma töö, mida võib videote ja piltide pealtki näha :D

Tänud tulemast ja minu uksed on sulle ja teistele kaasblogijatele alati valla- tulge millal aga soovite!

Sipsik ütles ...

Hmm, lubasin ka oma aparaadiga tehtud klipikesed üles laadida, et saaksite itsitada... Any ideas? Picasa ei võtnud minu omi vastu millegipärast.

Piret Rumm ütles ...

Sel korral polnud mingit vibraatori juttu, et ärge nüüd Helinat ära hirmutage! Muidu jääb mulje nagu oleksime mingi kamp rahuldamata feministe.
Aga tööl jah nö TEHTUD! Ma ei võtnud asendustööd vastu, sest selle sisu ei toida mu hinge, kuigi palk oleks samaks jäänud. Võite nüüd öelda, et olen hull ja järelemõtlematu, et vabatahtlikult valin koondamise- olen seda juba mitu korda täna kuulnud :)

ingel ütles ...

No mina tundsin end esimesele korrale vaatamata mugavalt...kloun ei tunne kunagi piinlikust, eks?!;)

Ja mulle tegi nalja 3:3 (vastas)seis vallatud ja mammid.:D Ja nagu teada, kui üks ema hakkab oma lapsest rääkima, on teistel valida kaasa irvitamise või tüdimuse vahel.:)))

Lahe oli, juba tahaks veel!!!

Sipsik ütles ...

Tead, Pire, see võib küll paras hullumeelsus tunduda, kuid lõppude lõpuks on ju siiski enesetunne ja enesega hea läbisaamine see, mis loeb. Lihtsalt hirmust teha midagi mida ei taha... No ma ei tea. Eriti, kui saab ka ilma hakkama...
Seega - kasuta parem seda aega millekski muuks, millekski, mis sulle endale midagi pakub, selle asemel, et lihtsalt kuskil posti otsas muneda...
Seega minupoolne diagnoos - veidi hull, kuid mitte järelemõtlematu:) Sest mulle meenub, et oled mõelnud juba mõnda aega...

Ingel, need lapsejutud olid ju eriliselt lõbusad veel:D:D:D Seega jah, jääme järgmisi kordi ootama:)

mama de montagne ütles ...

Ooo milline vahva arutelu siin on lahti läinud :) Ka minul tuli naeratus suule kui õhtut meenutasin.
Ja ühtlasi siis ka õnnitlused Pire Trummile otsuse eest! Ma olen ise ka ühe korra samamoodi teinud nagu sa... ja ma usun et head inimesed saavad ikka head väljakutsed :) Seega - ole aga tubli ja tee nüüd midagi lahedat (maga ja loe ka).
Naised, kevad ka tuleb. Tuleb, tuleb!

Loojangukuma ütles ...

See vibraatori teema oli päris hull jah :D Ma mõtlesin, et misasja, kas ma pean ka nüüd täiesti võõraste inimestega, keda esimest korda elus näen, vibraatorite kasutamise teemal muljeid vahetama hakkama :DD

Kuid viimane kord meeldis mulle väga- soe ja hea tunne jäi :)