teisipäev, detsember 14, 2010

Hilfe!

Nonii, nüüd siis lugu selline, et kohalikud näitsikud on otsustanud mind testida ja pittu vedada. Njah, see fakt iseenesest on juba hirmus. Mina ja pittu, eksole.
Aga vot seekord pean ma minema, ei saa põigelda. Nali naljaks, kuid tõepoolest enese tõestamise koht. Mu personal nimelt on harjunud, et vahel viskan küll nalja ja võtan vabalt, enamasti aga olen ülepea töösse mattunud ja vahel veidi nõudlikki. Samas on meil õnneks küll piisavalt vaba suhtlemine omavahel.
Ja siis eks olegi tarvis mind testida, et kuidas ma pidutsen ja miks mitte ka "kannan". Ehk siis vähemalt üks kord pean ma selle testi läbima enivei... Kuigi jah, minulikult kandvalt siiski:) Respekt peab ju säiluma, kuid samas pean end piisavalt vabaks laskma... Saate isegi aru mihuke poolõudus see minu jaoks kõlab:D

Igal juhul see nädalavahe siis kluppi minek. Ja mina löristan tatistada mis hirmus...
Kodus kurtsin Vanamehele muret, et "mul on uut kleiti vaja, mul pole midagi selga panna". Selle peale vaadati mind siirast uskumatust täis silmadega ja hetk hiljem möirati naerda. Silma ette manati tõenäoliselt mu 3,25m pikk garderoobitoru, millele lisaks riiulid ja kapp...
Mina otsustasin aga, et mehed ei saa nagunii asjadest kunagi aru ja enam oma kleidihala tema kõrvadele kosta ei lase. Seekord:)

Hoopis hullem hala käib aga tattninasuse pärast. Kuidas ma sinna lähen, nina kui punane tuhlis keset nägu ja pidevalt löristades? Panen harmoneeruva punase kleidi? Nee....

Selle peale juhtus midagi väga koledat. Lahendustele orienteeritud Vanamees ilmus viriseva minu ette, soolveelahus tassi segatud. Käskis aga pea kuklasse kallutada ja tilgutas seda õudust mulle ninna. Saate aru, mul lõi kõrvadest ja silmadest soola välja ning terve nina valutas kui põrguline. Hirmsa hooga hakkasid mahlad jooksma ja lurinal väljus ebasoovitav. Ok, natuke justnagu mõjub... Kästakse seda taluda iga mõne tunni tagant ja paari-kolme päevaga olevat nohu unustatud.
Kas see piinameetod õigustab end enne pittu minekut? Tahan ma tõepoolest niiväga klubis tantsust higiseid kaaskodanikke nuusutada? Aga selge ja ilusa ninanöpsuga olla? Dämmit...
Igatahes on see üks hirrrrrmsamaid viise, mida tean, kuid praegusel hetkel tundub, et vist isegi mõjub....

Ehh..... edevus on mu nimi!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sudafed ka aitab. Sinu puhul siis pigem Actifed vist. Kuigi alati v6ib ka vanade heade meetoditega proovida. Pealegi, nv on alles mitme p2eva p2rast, kyll sa terveks saad :)

soodoma ja gomorra ütles ...

Nõid Nastja üllitas raamatu.
seal oli ka midagi nohu vastu.midagi nii kummalist, et näe, esimese hooga ei jäänud järelikult meeldegi.

Järgmine kord võid Vanamehe peal eksperimenteerida.

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Noooh, selline oli minu elu 2 nädalat - see soolvee asi ja süstlaga ninna mitte ainult tilgutamine. Edasi võid ise mõelda, kas oli hea või mitte :D Tegelikult aga soovitan vietnami salvi varvaste vahele ja taldade alla määrida ja sokid ööseks jalga. Aitab juba paari päevaga - ausalt noh! Actifed on ka hea, just siis kui tarvis tõesti kuskile minna ja nuusata ei taha.

Kui vähegi võimalik, mine ikka pidusse. Saad oma personaliga veelgi lähedasemaks :) Nii lahe!

Helina ütles ...

Kunagi oli mul adenoididega probleem, taheti lausa lõikuda. Ainsad asjad, mis mind päästsid olid küüslauk, sool ja vesi..Kogu kompot 8x päevas ninna ja probleem kadus.

Augustis kui nohuga kimpus olin, Kreekas puhates muidugi, siis seal lainetes hullates juhtus ikka 4-5x, et tõmbasin laine ajudeni omale. Aga nohu kadus ka paari päevaga. Nii, et mingi vägi selles soolas ikka on :)

mummm ütles ...

Soolvee asemel osta poest merevee pihusti Humer, sama efekt. Ja ööseks sibulasokid jalga :)

Sipsik ütles ...

Hehee, mõjuski, kusjuures:D Rääkis sedasama soolase merevee juttu ja mina sain nohust lahti pooleteise päevaga:D Aga jube piin oli...

mama de montagne ütles ...

Nii. Aga kas peol käisid ja millal me sellest kuuleme, kuidas sa vastu pidasid ja milliseid kauneid juhtimisteooria võtteid said edukalt rakendada ning millised vetsupotist alla läksid? Ma olen kindel, et sinu suurepärane tiim respektib sind eniveis :)