laupäev, märts 23, 2013

Hommikul sõin südameid


Selline pilt avanes mulle täna hommikusöögilauas :D Gruusia leiva sisse olid lõigatud südamed, sinna muna löödud ja pärast haapukooresüdamed juurde. Praemuna ja -saia fänn nagu ma olen :)
Ilmselgelt on Vanamees asunud terveks saamise teele (täna esimene päev, mis seni veel palavikuvaba) või siis on see justnimelt haige olemisest tingitud? :D Äsja sai meil juba 3 aastat täis, seega südamete ilmumist enesestmõistetavaks ei oska pidada :)

Aga muidu on see tema haige olemine õhtusel ajal päris halekoomiline vaatepilt. Kuna meil kassid magamisruumides ei käi, siis need uksed suletud. Meie magamistuba ja Vanamehe töötuba asuvad vastastikku üle koridori ja kuna ta praegu tite ja minu terved püsimise nimel teises toas asumisel, siis õhtuti soovime teineteisele koridoris head ööd ning siis sulguvad vastastikku kaks ust... Mulle meenutab ikka filmi ning peretüli :)

Sünnipäeva pidada ei olnud mul nagunii plaanis (nii pisise kõrvalt ei oska/viitsi/taha selliste asjadega tegeleda), kuid mõned inimesed avaldasid soovi läbi astuda. See sai haiguste pärast veidi edasi lükatud, mistõttu täna täiesti vaba päev. Lisaks on Vanamehel enesetunne parem ja on siin mulle asu andnud ja poisiga tegelenud, mistõttu sain ma täiesti erilise "noore" ema sünnipäevakingi - pikalt kuuma dušši all mõnuleda ja igasugu naiseks olemisega kaasnevaid protseduure teha :) Jehuu!
"Noor" jutumärkidega on päris asjakohane, kuna ma küll siiamaani tunnen end väga noorena ja kortsuilmingutega ka just ei hiilga, kuid sellest hoolimata ei tundu mulle enesestmõistetava kooslusena kuuvanune esmasündinud titt ja 35-aastane ema... Aga noh, mida aeg edasi, seda enesestmõistetavam see tänases arenenud maailmas on... Njah. Ja super ju, et niigi läits :D

Et siis jah - täna tundub igati ilus päev olema :) Päike ka särab ja puha ning õnnesoove sajab uksest ja aknast :) Ja mul on veidike aega ja vabadust lihtsalt olla ja toimetada :)

4 kommentaari:

Evelyn ütles ...

Armas :-)
Ma juba ootan, millal ise ka sööma võin hakata ;-)

herz ütles ...

Aawwww, südamed :))
Ja super kingitus ju, pikkkkkk dušš ;)

soodoma ja gomorra ütles ...

Väga liigutav.
Väljateenitud muinasjutt.
Õnne!

Sipsik ütles ...

Ehh, Evelyn, küll see pealesunnitud paast kah mööda saab ja siis naudid maitseid mitu kilo kergemana :D Miski, millest naistele kunagi küll ei saa :)

Aga jah, mulle kangastusid ka sina, Herz, kui ma neid südameid nägin :D