pühapäev, mai 12, 2013

Elu esimene emadepäev

 Üks päikesekollastest

Naljakas tunne on. Tegelikult ju päev nagu iga teinegi, kuid sedakorda on tunne hoopis teistsugune. Eks see kõik ole alles niivõrd värske, sellest ka see eriline hardus.
Oma emale ma sel aastal lilli viia ei saa - tema peesitab ning naudib päikest ja veini Hispaanias :) Heastab selle siis nädala pärast tema sünnipäeval.

Andsin siin ükspäev Vanamehele vihje, et mulle meeldiks, kui vaasis lill eal ei närbuks. Noh, et tolle uue hiigelsuure kummuti peal võiks alati olla 1 õis.
Tänaseks on seal juba kolm vaasi lilledega :D Ei-ei, ma ei mõelnud just seda, et kuhjame algul täis ja siis kindel, et mõni ikka pikemat aega ilus püsib :D Ikka nii, et kui üks läheb välja, siis uus asemele.

Aga lilled neis kolmes vaasis on kõik kollased! Kuidagi on hetkel selline päikeselise kollase periood. Samuti nagu kõik liblikad, keda sel aastal silmanud olen, on erksalt kollased. Ja liblikaid olen ma näinud palju!

Tohutult armas oli, kui täna helistas üks mu töötajatest, et kogu personali poolt head emadepäeva soovida... Et ikkagi elu esimene ja eriline :)
Nad üldse olid koos minuga agarad ootama, kuna ma olin ainus, kel lapsi veel polnud. Ja kuna neil kõigil on (paljud neist minust nooremad, kuid ikka lastega), siis nad oskasid seda tunnet kaasa elada. Olid nad ju teadlikud ka sellest, et see keeruline teema ning olid šokeeeritud, kui ma 2011.a. jaanuaris järsku enam tööle ei ilmunud vaid haiglast helistasin ja palusin neil mõnda aega ise hakkama saada...
Kontakti hoiavad nad endiselt mu'ga iganädalaselt ja muudkui elavad Väikemehe kasvamisele kaasa. Hästi armas ja noh, eks see ole väikese koha rõõm :) Ja täna siis selline armas tähelepanuavaldus :)

Aga jah... Pärast ligi kolm kuud tagasi toimunut hindan emadust hoopis teisiti ja tahaks ka omalt poolt soovida ilu nii sellesse päeva kui kõigisse järgnevatesse nii neile, kes emad täna kui neile, kes ehk tulevikus. Ja pliis, ärge jätke jonni ;)

Ja veel... See on ikka lihtsalt uskumatu, kuidas mul endal on vedanud nii emaga kui vanaema(de)ga. Loodan südamest, et suudan kunagi ka oma lastes sama tugevaid positiivseid emotsioone esile tuua! Aitäh, et olemas olete!

2 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

ma mõtlesin su peale eile.
ilusad ja tublid olete!

Sipsik ütles ...

Oi.... :D:D:D
Seda on küll vahva teada :)
Kui ei mõelda, siis oleks päris tühi tunne elada :)

Muide, kunagi enam kui aasta tagasi nägin ma Sind koos Ituga Järve Selveris :) Itu järgi oli võimatu mitte ära tunda lihtsalt! Aga tahtes privaatsust austada, ma ligi astuma ei hakanud :)