reede, mai 17, 2019

Juuste õhendamine

On inimesi, kes kasutavad tihendavaid tooteid juuste eest hoolitsemisel ja tõstvaid/toetavaid viimistlusvahendeid.
Ja siis on minusugused, kes juuksuris käies peavad laskma juukseid kõvasti õhemaks fileerida, et natukenegi mingit hoidmist tekitada.

Nüüdseks on ka Vanem Poiss sama teed läinud. Kui Nooremal Poisil on nunnud pehmed kergelt lokkis kiharad, siis Vanemal Poisil on tugev ja karm karv, mis aja jooksul ka sirgu läinud. Ja et tal ei oleks tõeline mikker peas, on meie juuksur ka tema kiharaid õhemaks hakanud fileerima. Muidu eriti suvisel ajal on lapsest nii kahju - selline villane parukas peas, et anna olla. Ja kuna issi on valmis last suveks ka siiliks ajama, siis selle vältimiseks tulebki poisile korralik õhuke soeng teha :)
Johansoni soeng pole kunagi mu lemmik olnud...

Tekkis vajadus kaevelda, kuna mu enda 1,5 kuud tagasi õhendatud soeng ei allu enam korraldustele ja juuksuriga kokku saan alles vist juunis! Parukas tõuseb aina kõrgemale ja kõrgemale, kuna karv kasvab alt juurde. Varsti Pugatšova valmis :D

3 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Just lugesin sibula imepärasest toimest, üks ime kõlas selliselt: keeda sibul väheses vees pehmeks ja keera veel soe sibulamass marli sisse ja aseta mädasele kohale. Sibulamass tõmbab välja kogu mäda ja põletiku. Mädase põskkoopapõletiku korral panna selline marli sisse keeratud sibulanuts ninna - mäda hakkab välja jooksma juba 5 min pärast! Isegi kõige sügavamatest paisetest tõmbab mäda välja nii, et auk jääb järgi!

Lihtsalt huvi pärast küsin, ku sellise asjaga korduvalt maadelnud oled, äkki oled proovinud? Tahaks teada, kas see tõsti niimoodi ravib, nagu kirjas.

herz ütles ...

Ja siis olen mina, kes vaatab just oma hiiresabapatsi ja on nii nördinud, et mida juukseid noh! :D

Sipsik ütles ...

Appikene, Soodoma, hakka või uut põletikku soovima! Sest sellist asja pole küll katsetanud, nüüd aga tahaks! Siiani sibulatilkade ja kuuma soolaga katsetanud.

Aga eksole Herz, ikka tahaks seda, mida pole :) Kes ei taha mikrit, kes hiiresaba :D