kolmapäev, jaanuar 22, 2020

Uus hingamine

Vanamees pildistas laineid
Hommikuti, kui ajaaknas 7:25-8:00 trajektooril kodu-lasteaed-töö sõidan, hakkab juba mingisugust valgust taevast kumama. See täidab mind kuidagi eufoorilise naudinguga, sellisega, kus tõmbad kopsud õhku täis ja õhkad valjusti.

Mulle ikka kohe sobib valgus. Päike laeb mind nii enneolematult, et isegi õhkõrn tunne päikese võimalikkusest annab korraliku laksu energiat juurde.

Kummalisel kombel laeb mind ka tuul... Just siis, kui õnnestub korraliku tuule ajal metsa jalutama minna. Selles on mingi nii jõhker jõud, et ma ei pääse sellest, mu keha lihtsalt ammutab osa endasse.

Aga jah, nüüd tundub, et on jälle uus hingamine, kuna nina on kevade poole :) Kalendri järgi veel vaid 57 päeva minna!

1 kommentaar:

Anonymous ütles ...

Sest saate oma abielu salvestada ja saada oma ex-poiss tagasi niipea kui võimalik pärast purunemist / lahutust läbi dr egwali. Minu nimi on Felicia, ma olen alati tänulik suurele dr Egwalile minu katki abielu taastamiseks pärast minu Mees jättis mind salapärane suhe. mitte millegi eest. Ma ei uskunud loitsudesse, kuni mu sõber see mulle tutvustas. Alguses olin selle suhtes skeptiline, sest ma kuulsin palju võltsitud võlurite kohta, aga ma lahkusin oma kahtlused maha, sest ma olin meeleheitel, et saada oma abikaasa tagasi ja ma tegin seda vastavalt sellele, mida mul oli. ta küsis. Nüüd mu abikaasa on tagasi just päeva pärast ma temaga ühendust võtnud. Ma elan õnnelikult oma abikaasaga uuesti pärast 6-kuulist abielulahutust ja ma ei puhata enne, kui ta maailmale tuntud, ma ütlesin talle. Dr Egwali on spetsialiseerunud ka loterii, kõvenedes erinevaid haigusi, maitsetaimi raseduse. Ühendage dr Egwali kaudu oma e-posti teel (Dregwalispellbelbelbel@gmail.com) või Whatsappi kaudu +2348122948392