kolmapäev, jaanuar 16, 2008

Pea peale pööratud

Karm.
Mingi insomnia on kallal. Nädalaid juba. Jõuad hilisõhtul koju, oled laipväsinud. Kerid voodisse ja sipled ja sipled ja sipled. Reeglina uinud millalgi 3 ja 4 vahel. Ühel ööl juhtus see lausa poole viie ajal. Mis toimub? Hommikul kell 7 juba äratus. Võiks ju arvata, et kui paar ööd on mööda saadetud 3-4-tunniste unedega, siis varsti tuleb suur ja sügav uni. Järgmisel õhtul täpselt sama laul. Kurnab. Siis jood päev otsa kohvi ja tunned end nagu krõllissilmne elektrijänes.
Samas nädalavahetusel üllatad end sellega, et ärkad mõlemal päeval poole ühe ajal. Aga nii ju ka ei saa, et magamine on nädalavahetusel ja nädala sees vähkred niisama.
Pole ammusest ajast enam alkoholi tarbinud - ehk aitaks klaasike veini uinumisel? Samas oleks ju eriti hale unetuse tõttu pudelit kaisutades uinuma hakata. No ei isuta alko järele, noh. Püüan veel natuke aega kuuma meeveega, ehk tuleb õige rütm tagasi. Pliiz.... Kui keegi Une-Matiga jutule saab, andku abipalve edasi.
.

Miks ma enam Päikesejänku bloogi lugema ei pääse? Mis toimub? Kui siia eksid, siis võta seda kui puudust tundvat appikarjet...
.

Veidi ka kassijuttu ning kambast loomade sugude määrajatest.
Nimelt arvati alguses, et hall kass (Ronja) on isane. Siis tal veel nime polnud. Valge (Bella) oli kindel emane. Kergitati siis hoolega sabasid ja mõne aja möödudes oli kollektiivne järeldus, et hall siiski ka emane.
Kuna kevadel lähevad kassid ka õuet avastama, siis pojahordide vältimiseks sai uueks aastaks piigadele operatsiooniajad määratud. Kaks emast vaja "sootuks" lõigata. Arst opereeris aga vaid Ronjat, meie valgel printsessil lõigati hoopis juhtmed naksti läbi. Printsess osutus printsiks. Mida aga harjumuspärase nimega "Bella" teha? Sai siis "Onu Bella". Samasugune blond ja rääbakas:)
Et siis polnud sest sabaaluste uurimisest essugi kasu. Isane osutus emaseks ja emane osutus isaseks. Eks ta natuke harjumatu on, kuna olime harjunud neid piigadeks või tüdrukuteks kutsuma. Nüüd siis poiss ja plika:)

5 kommentaari:

Tirtsikas ütles ...

Varsti võid neid kutsuda ükskõik kuidas - sugu neil siis enam niikuinii ei ole ju :P

Sipsik ütles ...

Kusjuures kui kunagi oma kassi opereerima läksin, siis kassile kaarti täites küsiti vastuvõtus, et mis nimi ja vanus ja sugu. Kui vastasin, et "isane", muigas tädi leti taga "praegu veel...." ;)

vesiaamies ütles ...

Tere!
Vabandan, et tülitan! Teiseks vabandan, et ma sinu enda blogi-inimeste nimekirja lisasin! Kolmandaks tahan küsida ühe lolli küsimuse (mille pärast ma muidugist vabandan), aga kuna ma olen blogimises roheline siis julgen - mismoodi te neid youtube klippe oma postitustesse panete? Tervitustega ja ette tänades!

Sipsik ütles ...

Sellega on nii:
vali endale sobiv klipp. Siis on klipi kõrval areaal "About This Video". Paar rida allpool "Embed" ning seal all aadressriba (mõnel lool ei ole, siis on ribal kiri "Embedding disabled by request"). Kopid aadressriba ja oma blogis sissekannet tehes ei kasuta mitte välja "Compose" vaid välja "Edit html". Kopeerid aadressi sinna ja muu jutu kirjutad nii kuis soovid. Välja paistab alles siis kui jutukese avaldad, kirjutades on ta aadressi kujul.

Jutt sai naljakas, kuid kui läbi teed, siis väga loogiline:)

vesiaamies ütles ...

Suured tänud sulle Sipsik!