kolmapäev, jaanuar 30, 2008

Tuttavlik

Aasta lõpus oli üks üritus, kus oli ka karaoke. Noh, kui inimestele meeldib laulda, siis miks ka mitte. Äärmiselt lõbus oli seda igatahes jälgida.
Mingi aeg hakati sedelikesi täitma suvaliste nimede ja lauludega. Ja nii tekkiski loll olukord, kus mina pidin minema karaoket laulma. Oleksin ma seal keelduma ja janditama hakanud, oleks see mõttetult tobedaks edvistamiseks kujunenud. Ega teistel polnud ju aimugi, et ma tõepoolest ei oska laulda ja sellega kutsuvad nad ise kurja välja.
Nii ma siis võtsin oma piinarikka saatuse vastu ja asusin "karistamismissioonile". Erich Kriegeri "Sõbra laul" oli too mullemääratu. Täpsustuseks olgu öeldud, et ma laulan nagu hüään.

Netiavarustes hakkas mulle midagi tuttavat silma. Loodetavasti ma küll nii hullult ei kõlanud, kuid midagi sinnapoole küll!
Nautige:)



Samas kõrvale asetada see lugu Briti talendishowst (mida kõik on kindlasti sada korda kuulnud). Võtab mul siiani kananaha ihule... Eriti hea on see, kuidas algul eelarvamusega vaadatakse, et mingi ebakindel tüüp ja tahab ooperit laulda, et noh, las siis laulab... Hämmastav! Seda peab VALJULT kuulama...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

:)))))))))))) see neiu sai ju mõnele noodile pihta ka :)

minuarust mingi aeg kanal2 jooksnud karaokesaates oli isegi hullemaid eksemplare

Sipsik ütles ...

Olen ka klippe näinud sellest saatest, kuid enamasti ei suuda vaadata - millegipärast hakkab piinlik:)