laupäev, mai 07, 2011

Oleme ilmselgelt juba liiga kaua koos elanud...

Irw!!!

Mis on saanud edasi tänasest õhtust, kui ma oma viitsimatusest tõmbasin kriipsu peale variandile minna välja õhtut veetma?

Noh, pea on pestud ja kuivab rätikusse keeratult, telekat ei viitsi kah vaadata, kaasaga jutlemine on alati hea võimalus, kuid harjumuse jõud on suur ja põhjalikumalt jutlema/arutlema satume enamasti autos sõites (küllalt sageli on pikemaid ühiseid otsi ja need on vestlemiseks mõlemale väga meelepärased) või siis hilisõhtust oluliselt varasemal kellaajal kodus (need hetked siis kas arutlemine või vahel ka vaidlemine/argumenterimine/teise seljatada püüdmine) ning itsitav jutustamine kujuneb millegipärast välja hoopistükkis voodis enne uinumist/pärast ärkamist, kuid igal juhul juhul voodis (kui nii vaadata, tundub endale ka naljakas see harjumuspärasus;D).

Kuna aga voodisse minna kah veel ei viitsinud, siis maandus kumbki hoopistükkis oma arvuti taga ja... Tema mängib veebis pokkerit ja mina arvutis mahjongi:D:D:D Milline laupäevaõhtune idüll, eksole:)

3 kommentaari:

miisu ütles ...

Tuttav värk ja me oleme õhtuti erinevates tubades ja chatime msnis :D

Sipsik ütles ...

:D:D:D
Kusjuures, kunagi ühes telekommunikatsiooniettevõttes jagasin raamatupidajaga kabinetti ja suhtlesime msnnis:D Aga vot selleni, et oma kaasaga samas elamises... sinna läheb mul ilmselt veel aega ja ega need kaks lastki oma jälge jätmata jäta:D:D:D Igatahes vahva kuulda, et teisedki sama "sammaldunud" vahel:D

mama de montagne ütles ...

Naersin täiega et koos ühes tuumis ja eraldi arvutites JA tegelete veel online mängudega ka :D
Saaksite ju omavahel ka mängida?
Aga see et tänapäeval nii on, ei tundu ka mulle enam üllatav.
Meil on ka üsna sageli nii.
Ja autos räägime kah juttu.
Voodis ainult siis kui und ei tule :)