esmaspäev, mai 30, 2011

Tõeline Naine

Täna siis kirjutan eelmises postis mainitud Fantastilisest Naisest Sipsikust, kui Vanamees üle aegade jälle koju tuleb. Täna saan aega kribada, olen taaskord omapäi.

Alustame võrdluse süvendamiseks sellest, kuidas Sipsik end (taaskord) laibaks rabas ja peale 15-tunnist tööpäeva järgmiseks pea sama hulluks valmistus.
Tuleb siis koju, annab Vanamehele tervitus- ja head-ööd-musi ühes mopsus ning langeb voodisse.
Ärkab päikest aimduval hommikul, kui keegi maheda häälega teatab, et kohv on valmis ja kas kohvi soovitakse voodisse või juuakse seda koos ja laua taga.

Sipsik eelistab viimast ning end üles vedanult avastab, et Vanamees on ärganud hea jupp aega varem ning valmistanud kaks erinevat salatit (ühe ergutavalt täiesti värske ja teise toitvama), hunniku praemune ja praeleiba ja praesaia. Praesaia lisaks nii piimaga kui veega immutatult, kuna Vanamees ei tea kudapidi Sipsik eelistab. Seda teab, et Sipsik armastab rammusat jama süüa, kuid kuidas täpselt ükski asi peab olema valmistatud... - noh, siin on lahenduseks valmistada lihtsalt mitu varianti:)
Kõige tipuks on aga tass, milles kohv aurab. Tass nimelt on ostetud täiesti pilditu ning sinna on kirjutatud Sipsiku nimi ja joonistatud mõned südamekesed... Musta ja punasega, väga-väga ilus... Pärast lakikiht peale ja...
Ehk siis on Vanamees ärganud kell 5 ja hoolitsevalt valmistanud Sipsikule energiapommi algavaks raskeks päevaks.

Paar päeva hiljem tuleb Vanamees taaskordselt äraolekult koju ning Sipsik on juba kohal ja jõudnud jalad seinale visata. Enne kojujõudmist helistab Vanamees ja küsib: "Kas meil midagi süüa ka on tänaseks?". Mille peale ajab Sipsik silmad süüdlaslikult punni (nii, et see ikka läbi telefoni ka tajutav oleks) ja teatab, et "Eeeeiiiii..... ei ole jõudnud..." Mille peale Vanamees südamest naerma hakkab ja Selveri soojast köögist läbi astub, et kodus vedelevale ja nokk-ammuli-ootavale Tõelisele Naisele kartuliputru ja grillkana tuua...

Et siis selline tõeline Naine siin ja äärmiselt standardeid järgiv suhe:D
Endal on ka piinlik, ausõna:) Irvitan ennast küll, kuid piinlik on ikka ka:)
Ja pole siis ime, et ma selles liinis ->e - suguseid ja E - suguseid ja muid tegelasi kadeduseseguga imetlen...:) Aga ma vahel ikka olen tubli ka, ausõna! :)

9 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Lucky you! ;)

Sipsik ütles ...

... kui ma oma lakilisust oma jobulikkusega just maha ei mängi... Kesse ikka lõputult viitsib lolli mängida ja üksi pingutada...

Sipsik ütles ...

Ehk siis ma nüüd sooviks hurjutamist ja hirmulugusid päriselust. See ehk aitab endale moraali lugeda...

Mari-Liis ütles ...

Naudi:) Ma loodan, et ta ütleb, kui tüdinema hakkab ja siis saad koduhaldjana ringi lennelda...

Evelyn ütles ...

Täiesti teisest teemast, aga nende lillade plekkide (õielehed vist) vahelt on ebamugav ludega.. pigem on tekst taustaks :) a võibolla ma lihtsalt olen juba vana ja silmanägemine pole enam see :))

iluotsija ütles ...

Vanamees, tõmba natuke tagasi, muidu Sipsik hakkabki ette kujutama, et on okei teha 15-tunniseid tööpäevi, hommikul turgutatakse ju munade ja saiadega eluvaim sisse. Soovitan hakata hoopis mossitama ja vaikima, äkki hakatakse siis normaalsel ajal koju laekuma!

Sipsik ütles ...

Jap, E, need lillad plekid on imekaunid õielehed:D:D:D Aga säästab siis vanainimese silmi ja katsetab uut tausta:)

Aga teemast - eks ta ole jah, loodan ka ise, et hoiatusmärguandeid enne ikka piisavalt tuleb, nii et ka minu jäärapäine aju neist aimu saab enne, kui hilja. Ja Iluotsija soovitus Vanamehele toimiks tegelikult vägagi hästi, sest hoolimata oma põikpäisusest olen siiski üsna tundlik tegelane...

Ma siiski püüan enne end ise kokku võtta, kuna kergem on kõike ennetada kui parandada. Eks see postituski oli siin selline julm ja julge peeglisse vaatamise koht. Et ehk mõikab.

Evelyn ütles ...

kohe palju parem :)

mama de montagne ütles ...

Näe. Ma olin vahepeal internetita ja nüüd lugemisega korralikult maha jäänud :)

Igatahes. Ma ei tea miks sa minu üle imestad või imetled), sest siin pole midagi erakordset. Meie toome ka selverist püreed ja grillkana :D
ja ma ei tööta enam kohas, kus on 15h tööpäevad. siis oli ka mul nii, et tulin koju ja liha ja praekartul ootas...

eks see kõik on vajaduspõhine?

ma arvan, et naudi. ja nagunii teed ju ise ka vahepeal mõnusaid kooke ja leiba jne :)