neljapäev, juuni 02, 2011

Anne. Eriline anne.


Mul on erakordne anne. Seondub dušikardinatega.

Ma nimelt ei seedi neid. Üldse mitte. Vahel leidub isegi mõni päris vahva või isegi ilus, kuid see ei pane mind neid armastama. Samas on nad praktilised ja kui ei ole nt vaheseina vannile panemine miskipärast hea mõte, on nad paratamatus. Ja nii ma olengi suure osa oma elust elanud dušikardinatega võideldes.

Nad nimelt embavad. Oma külma märja käe keeravad sulle ümber ja embavad...
Ja pea igas paigas, kus ma neid kohtan, lööb minus välja looma jõud. Selles ongi ande sisu. Looma jõu vallandumine dušikardina läheduses.
Piisab vaid sellest, kui ma enda arvates leebelt käega rehman, et sest embusest vabaneda ja.... kogu agregaat lendab seinalt. Ehk siis ühineb kardin koos kardinapuuga minu duššitamisega. Ma tõepoolest ei teadnud, et ma nii tugev olen... Ja see on korduv. Ja juhtub sageli. Liiga sageli.
Pesemisest loobuda ka nagu ei tahaks.
Ideid? (Vann jääb)

5 kommentaari:

Loojangukuma ütles ...

:DDD

Mind ka embavad- mida ma ei salli- aga õnneks päris kaela pole ükski kardin veel kukkunud :D

Liis ütles ...

Aga aru ma ei taipa, et miks ja KUIDAS te rapsite seal siis nii palju, et kardinad embama ja kaela kukkuma kipuvad?! :)))

Sipsik ütles ...

Vot mina ka aru ei saa kuidas nad embama tulevad... Küll omast arust hoian eemale, kuid ikka kuidagi kõige ebasobivamal hetkel on nad mu ümber... Näiteks siis, kui silmad kinni mõnuledes juukseid pesen ja siis järsku see külm jubetis liibub mu duššisooja keha vastas... Brr!!! Ja nii ma siis rapsin teda eemale ja...

sesamy ütles ...

Ahaa :) aga mina tean, mis teha.
Need kardinad nimelt armastasid mindki kunagi ammu ühepoolselt. Lahendus tuli töö käigus: enne dušitamist kasta vanni sein (kardinapoolne sisemine) märjaks ja siis suru sama kardin veejoa abil sinna märja seina külge. Las kallistab vanni. Töötab hästi.

mama de montagne ütles ...

Mul oleks sama soovitus olnud :) Et kleebi see kardin vanni külge :D
Aga kui sa kuskil hotellis oled, siis ära üldse panegi kardinat. Savi kui seal kõik märjaks saab. Küll ära kuivadb!
Muide, mul ei ole kodus vanni. Aga pole dushikardinat ka - mis sest et pesumasin ja wc pott oma osa saavad pesust :D