neljapäev, juuni 16, 2011

Hea päev, duubeldan


Tänane päev on olnud senimaani ikka jube hea:) Ja söön ma täna kõike paarikaupa...

Igatahes. Täna oli taas ülemus meil külas ja väga hea tunne jäi sest külastusest. Taaskord:) Teatud teemadel oleme peakontori jaoks kõige-kõigemad ja igapäevasele oma headusest teadlik olemisele lisandus taaskord kinnitus, et meiega ollakse rahul:D See on ikka niiiiiiii kuratlikult oluline tunne, et...
Varsti saab mul siin aasta täis töötatud. Ja tunnen end hästi. Ikka veel:D Ja aina tugevamini. Mina, kes ma tahan parim olla enivei ja seega ju kunagi rahul ei ole ja puudusi leian. On meilgi vahel halvemaid päevi seas, kuid üldjoontes olen isegi mina rahul.

Eriti jabur on see, et ma poleks end iial, mitte iial osanud siia valdkonda ja siia piirkonda tööle ette kujutada. Välistatud. Teine välistatud valdkond on poliitika. Kas välistamise mustrit järgides siis minu järgmine valik?

Tegin postkasti potsatanud reklaami põhjal töösobilikkuse testi. Vastus selle peale tuli säärane:

40-50 punkti: Sul on tõesti vedanud, kuna teed tööd, mis Sulle meeldib ja keskkonnas, mis Sulle sobilik. Esmaspäeva hommikud ei ole Sinu jaoks mingi probleem – Sa lausa ootad rõõmuga eelseisvat tööpäeva ja kõiki uusi väljakutseid, mis võib vahel Su töökaaslastes kadedust tekitada. See, et Sa oma tööga nii rahul oled, avaldab mõju ka Su eraelule, muutes kogu Su eksistentsi märksa stressivabamaks. Kui tõeliselt mõjuv põhjus puudub, nagu näiteks majanduslikud probleemid, siis ei ole Sul küll mõtet midagi oma tööelus muuta.

Et siis päris lahe:) Loodame, et emotsioon püsib ikka mõnda aega veel ja ma ei tüdine niipea:)
See selleks.

Avastasin, et söön täna kõike 2-kaupa: 2 tassi kohvi, 2 tükki kooki, 2 pakki parmesanisigareid, 2 soolapulka, 2 tassi joogijogurtit ja 2 kulbitäit eilset prantsuse sibulasuppi (kusjuures, supp on täna veel palju parem kui eile:D:D:D - lahe!). Hetkel on käsil teine klaas mahla...
Mina ju mu ego kahekesi?

Lisaks muule õnnestus mul täna Herzi üllatada:) See pani päevale laheda templi:)
Paljud lugejad nimelt ei tea, et Herz on selline lahe tšikk, keda annab ära kasutada:DDD Piisab sellest, kui ma natuke halisen, et olen hädas ja vaja esiti nõu ühe toote valimiseks ja hiljem et keegi selle minu eest ära ostab ja kätte ka veel saadab, kui Herz pakub, et ta võib kontsi klõbistades minu eest mööda pealinna kapata küll. Ise enam-vähem lennukilt tulnuna, kuna mul ju viimasel hetkel kole kiire ja mismõttes ta tahab puhata või omi asju ajada, eksole.
Kas ma juba täpsustasin, et me pole kunagi kohtunud ja enne isegi telefonis rääkinud?

Igatahes oli mul jube hea meel, et ta FB-s mu karjatusele reageeris ja hädast välja aitas. Ja sain nüüd ehk natukenegi teda tänada ja vähemasti üllatada ning ta töökaaslaseid pöördesse ajada:) Suvi peab lahe olema ja nalja peab saama!

Pagan, oleks nüüd šokolaadi kodus, siis võtaks 2 tükikest šokolaadi...

4 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Sa oled ikka äge küll! Selliseid üllatusi on jumala lahe saada. Herzil vedas.

On uskumatu, see sinu võetud risk noh, et valisid uue ala ja läksid teise Eesti otsa elama. Nagu näha, tasus see risk end ära. Oleks mul sinu julgus! :)

Mu töö testi tulemus on selline:
Ürita tööd, mida teed, endale meeldivamaks muuta, kasutades töökaaslaste abi ja küsides nõu ka oma ülemustelt. Kui see võimatuks osutub, tasuks Sul tõsiselt mõelda töökoha vahetusele, olgu siis ettevõtte sees või kusagil mujal otsast peale alustades. Praegu oled oma töökohaga rahulolematu ja see võib tunda anda ka Su eraelus, puudutades nii Su sõpru kui ka perekonda. Muudatus nõuab ka julgust. See on Sinu otsus.

herz ütles ...

herzil vedas tõesti :)

No ja pole üldse ju küsimuski, kui keegi on hädas, siis tuleb aidata :) Inimesed on ilusad ja head ja kõik muu selline ;)

acute ütles ...

hakkasin su seda töötesti tulemust vale rõhuasetusega lugema: "sul on tõesti vedanud, kuna teed tööd." See oleks universaalne lause praegues Eestis igasse vastusesse, kus vastaja on vihjanud, et tal on hetkel töö.

Sipsik ütles ...

JP, see sinu tulemus... Noh, me ju teadsime ette, et see selline tuleb, eksole:))) Hoolimata sellest, et annad endast parima enivei (mis on pärjatud lausa vastava tiitliga, eksole:D), tunned sa ju algusest saadik, et see vaid vaheetapiks. Ehk siis see õige asi tuleb ka kunagi. Lihtsalt mingitel perioodidel vajame millegipärast koolitust...
Eks see minugi risk oli tõesti parajalt pöörane, kuid siin mängis tugevalt rolli siiski keski, kes südamesse oli suutnud pesa teha. Samas... olen piisavalt segane, et suvalisel eluetapil miskit jaburat ette võtta:))) Ainus, mis tõepoolest paigale naelutab, on suhtlusringkond ja see mängib ka sinu puhul suurt rolli, ma usun. Mina kolisin oma sõpradest eemal vaid suure tunde tõttu, muidu vast oleks palju-palju enam kaalunud. Jumal tänatud, et sõpru siiski näeb:) Kuigi jah, suvalisel hetkel "saame kokku, teeme klaasi veini ja jutustame" - see on nüüd ära jäänud. Ja seda ma otse loomulikult ka igatsen. Samas on niiiiiii palju muud, mis seda kompenseerib, seega...

Aga Herzi kommentaar on otse naelapea pihta:) Nii ilusasti iseloomustab ennast:) Nunnu!

A vot Acute kommentaar pani mind tiba mõtlema. Et tõepoolest võib mõnes olukorras praegu öelda, et "on vedanud, kuna teed tööd". Samas usun, et kes vähekenegi endasse usub ja töötada tahab, see ka teeb tööd. Ok, väga võimalik, et alla oma võimete, kuid mingil hetkel on mingi asi lihtsalt vajalik ja kõik. Päris lilleke sitahunnikul kah olla ei saa, et "see mulle ei sobi ja see ka mitte". Pidama alla oma võimeid kindlasti jääda ei tohiks, kuid päris pirtsutajaid on tänapäeval küll ja enam veel. Las nad siis olla:)
Minagi usun, et mu tänane kannapööre ei jää viimaseks. Ma küll tunnen, et ma olen täna hea, kuid ma tean, et ma olen ikka veel väga palju võimekam:D See lasebki mul ka täna hea olla, eksole. Eks on mullegi juba seniste tulmuste põhjal vihjatud üht-teist arengut võimaldavat, kuid... täna ma veel ei tahaks uuesti kolima hakata ja kolimist see tähendaks.

Ehk siis minu point - olla õnnelik, kui on töö ja teha seda jube-jube hästi:) Isegi kui tead, et suudad enamat. Õigel hetkel loksuvad teatud asjad paika ja see enam on loomulik, mitte ponnistusi eeldav.