neljapäev, oktoober 23, 2014

Unerohi

Ma olen leidnud lausa suurepärase unerohu - selleks on Facebook :)

Ise ma sinna miskit kribada/lisada ei viitsi. No ei ole minu kanal noh, no ei ole. Aga tuttavate tegemistega võiks ju kursis ikka olla ja nii ma seda paika läbi telefoni külastangi. Üliharuldane on, kui arvutis olemise aega FB peale raiskan, seetõttu jääbki üle vaid telefon.

Päeva ajal ka vahel klikkan, kui satub rahulik hetk ühilduma igavusega, enamasti üritan end aga muude eluoluga kursis hoida õhtul teki alla maandudes.
Siis kerkib telefon näo ette ja asun aga kerima.

Üks on kindel - kui varem uni puudus, siis FB näppimise ajaks ilmub see raudkindlalt kohale :) Jälle avastan end nokkimas või mingit suvalist linki/viidet avamas, kuna noh, sõrm lihtsalt vajus ja need puutetundlikud vidinad hakkavad siis ju oma elu elama.

Mõned korrad nokkimist ja siis jõuab kohale, et paneks nüüd telefoni käest ja naudiks uneaega. Küllalt sageli aga kujuneb nii, et ärkan Noorema Poisi nõudlike matsutamishäälte peale ja avastan, et telefon vedeleb kas kõrval või kõhu peal ja olen juba mitu tundi südamest maganud, FB avatud.

Tegelikult ei pea ma sealset infot üldse uinumisväärselt igavaks, kuna hea võimalus ju tuttavate tegemistega kursis olla, kuid no avaldab sellist mõju, noh! Ja tänaseks olen aru saanud ka sellest, et kui on kahtlust, et uni ei taha tulla, siis sõber FB aitab - garanteeriud uinutav toime :D

Kommentaare ei ole: