teisipäev, oktoober 28, 2014

Ärevil...

Kui asjolud ilusasti kokku langevad ja poisinaasklid koostööd teevad, saab see nädal olema minu jaoks päris eriline :)
Ma saan taas üle ma-ei-mäleta-enam-mitme-aasta trenni :D Jehhuuuuu :D

Hullumaja, kuidas ma seda ootan... Algul ei olnud mul peale siiamaile kolimist õiget infot ega aega. Ega tahtmistki, kuna kõike muud oli vaja sahmida. Ennast pildile toimetada, kellekski kujuneda. Tutvuda, suhelda, otsida ja leida. Olla.
Seejärel olin ma pidevalt rase (:D) või ootel, et ehk nüüd olen ja kuna parajalt riskantne rasedusekandja, siis ei tahtnud riskida ka ajal, mil lootsin rase olla, kuigi teadmist veel ei olnud. Seega ka kahe raseduse vahepeal. Mistõttu ongi mul tunne, et viimased aastad olen ma non-stop rase olnud. Ja siis ju naljalt kangiga ei vehi. Ja kohe kindlasti mitte ei taasalusta tugeva trenniga oma mitteharjunud kehale.

Ja nüüd... Oehhh :))) Nüüd ootab mind minu armastatud Bodypump :D
Hoidke palun pöidlaid, et kõik sujuks ja ma ikka saaksin minna! Nagunii plaanin treenima hakata vaid 2x nädalas, kuigi see rohkem nagu naljategu... Aga noh, asi seegi, kui vastaskaalule saab panna vaid mittemidagit :)

2 kommentaari:

herz ütles ...

Hoian pöialt ;)

truongmuunghenhan ütles ...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ