teisipäev, november 17, 2015

Ood seerumile

... ja tervitused E-le :D - ma tulen järele! oota sa! :D

Ei, ma ei ole muutumas ilublogijaks. Ei tea ma midagi moest, ilust, stiilist ega millestki. Ei viitsi ma kursis olla uusimate hooldustega ega huvita sellesarnane valdkond kohe üldse mitte.
Küll aga on mul kindlad kiiksud. Alati perfektsed küüned ja viimistletud karvkate. Isegi juustega olen viimasel ajal mässama hakanud - loe: sätin neid enne väljaminekut :D Tõmban mõne karva ühte suunda ja teised teise. Juuksuris käin kah korrektselt üle kuu. Sagedamini ei jõua, kuna mu juuksur asub Saaremaal ning iga teise kuu juuksuriks mõeldava aja röövib Vanem Poiss, keda samuti regulaarselt pügamas käin. Kaks ühel laupäeval oleks aga liigne ajaraisk perega koosolemise arvelt.

Kui olin Vanema Poisi sündides imetajaks hakanud, hakkasid tänutäheks välja kukkuma nii juuksed kui ripsmed. Noorema Poisi imetamismaratoni ajal jätkus karvalangemisprotsess lausa profi tasandil ning mu kunagised uhkused, pikad ja kaardus tihedad ripsmed, vedelesid enamuses kraanikausis. Alles jäid mingisugused ebamäärased hõrendused, millel ebaühtlane pikkus, kui seda pikkuseks nimetada tohibki...
Leppisin olukorraga ja võtsin seda paratamatusena. Kuni.... kuni saatusliku Nizza-reisini. Kuni vaatasin sõbranna E vasikaripsmeid ja pidin pikali kukkuma (ps: tal pole kunagi vasikaripsmed olnud, kui seal tušš parasjagu peal ei istu). Kuidas siis nüüd nii? Ei mingit tušši ja lööb ripsmetest tuleva õhuvooluga kaasvestleja pikali?

Selgus, et kasutab ripsmeseerumit. Paar-kolm kuud.
Olen uurinud ja lugenud juba jupp aega erinevate ripsmeseerumite kohta. Kõik nad lubavad ju imet, kuid mind huvitas kasutajate tagasiside. Selle põhjal oli jäänud pinnale eestlaste oma toode - ripsmeseerum nimega Yxes. Ja nüüd, kui vaatasin neid plõksuvaid vasikaripsmeid ja kuulsin, et sama seerumiga tegu, ei köhinud ma kaks korda ning koju tagasi tulles esitasin tellimuse.

Alustasin kasutamist 13.oktoobril. Tulemust lubatakse alates paari kuu möödumisest. Täna on 17.november ning ma juba mitmeid päevi tunnen, et kui ripsmetuši peale kannan, on silmalaud kuidagi rasked... Ja kui prille kasutama pean (nagu näiteks täna hambaarsti toolis järjekordset vana hõbeplommi välja vahetades), ei mahu ripsmed enam prillide taha ära :D Nagu mingid harjased klaase kaapimas. Varsti tuleb tušist lobuda... ma ei nurise :D

Muidugi võib olla asi ka selles, et kuna imetamise lõpetasin juulikuu viimastel päevadel, siis on ka loomulikul teel taastumine alanud, kuid ma siiski usun siiralt ka seerumisse. Muidu poleks areng kindlasti nii kiire olnud. Ja mina olen olnud äärmiselt sihikindel - kui ma kõikvõimalikke kreeme ja maske ei kasuta vahel kuude viisi, siis seda seerumit olen peale kandnud täpselt juhendi järgi ehk absoluutselt igal õhtul. Veidi enam kui 1 kuu tänaseks.
Ja ma olen sillas :D


6 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Hakka või tõesti uskuma. Ei tea, kas minusugusele, kellel on eluaeg ripsmete asemel mõned heledad, lühikesed ja harvad karvad olnud, ka mõjuks...

Evelyn ütles ...

Muide, mul saabus nüüd aeg, kui ripsmed vahetuvad (vanad karvad ära ja uued asemele) ja tead kui kummaline on jälle lühemate ja õhemate ripsmetega olla :)
Kusjuures peab ütlema, et seda ripsmevahetust oli varem tihemini, nüüd märkasin suuremat langemist esimest korda peale juunit.. suvel-sügisel olid mõned üksikud karvad, nüüd tekkis vahepeal tunne, et tulevad kõik ära :)) aga no kaugel sellest - neid oli lihtsalt nii tihedalt kasvanud, et ka siis kui pooled välja langesid jäi ikka täitsa normaalne hulk alles.
Aga ma juba näen, kuidas uued hooga peale kasvavad, vaja natuke oodata.

herz ütles ...

Mul on desktopil elektroonilised märkmekleepsud ja pikka-pikka aega ilutses seal kuskilt blogist loetud nimi Yxes. Kuni ma hiljuti märkmeid korrastasin ja diliitisin, et misiganes see ka ei ole. Nüüd ma ikka pean ka selle ära proovima, ma tuttavate inimeste soovitusi ikka usun :)

Sipsik ütles ...

Ma ütleks nii, et proovida ju ikka võib :)
Kui tundlikkust ei esine (kirjakoht kaasas täpsete juhenditega), siis kaotada pole muud kui raha, kuid see nagunii sulab näppude vahelt, seega... :D

Minul igatahes toimib ja nüüd jään siis vahetumist pelgama :)

mama de montagne ütles ...

Mul on see ka soovilistis :) Mul ei ole küll probleeme tavaliselt, ja olen proovinud riitsinusõli ja Talika seerumit (mõlemad ka väga mõnusad, kuid kindlasti mitte nii mugavad peale kandmiseks), kuid peale ripsmepikenduste kasutamist taastuvad nad aeglaselt. Ja mina lugesin Annest ja Stiilist vist, kui ma ei eksi :) nüüd tõesti mine või ostma. Samas ei tea ma, kas mul jätkub järjepidevust?

Sipsik ütles ...

Seo see õhtuse hambapesuga, väga hästi töötab :)