esmaspäev, mai 25, 2009

Eelmise posti järjeks:)


No ma ei või, noh! Irvitan, kõht kõver, kui pagana täpse hinnangu ema mu viimasele kirjeldatud deidikaaslasele andis.
Et te ikka veelkord kinnitust saaksite kui fantastiliselt laheda perega mind õnnistatud on, toon ära meie hetketaguse kirjavahetuse alguse:
.
"Tere Laps!
Kuidas nädalavahe läks? Käisid jälle mõne rullnokUga romantikat tegemas? Ma naersin ikka väga südamest su viimast postitust lugedes. Hulgaks ajaks hea tuju!"
.
Irw! Mina igatahes ei suutnud nii pihta panna kui ema:D
Oehh.... ja selline suhtlemine käib meil alati... Nii hea, kui vanemad ei käitu nagu kanakari vaid nagu parimad ja usaldusväärseimad sõbrad:D
Suudaksin ma vaid oma laste puhul sellest malli võtta...

6 kommentaari:

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Issandkuihea :)))

ingel ütles ...

Nojah, kuidagi tuttav tunne tekkis. Jääraplika ilmselt mäletab, kuidas minu ema kaks päeva tagasi saunast tulles laulis: et on nokuke nii pikuke tal, kuid keegi keegi sellest ei tea. Üpris pikuke, kui pingpongipall, kuid kõigest kallim maailma peal.:D
Elagu lahedad emad!

krista ütles ...

raudselt kavatsen ma selliseks emaks hakata nagu sul :)

Kusjuures ma ei kujutaks elu sees ette, et mu enda ema esiteks üldse midagi sellist kunagi küsiks (olles alati kuulnud, et meestest tuleb laia kaarega mööda käia ja noh kui keegi ikka väga peale käib, siis hilises nooruses võib ju alla anda...aga kolm korda ainult) ja teiseks, et ta kellegi kuuldes selliseid sõnu kasutaks (milline labane sõnadevalik)

Ohh kohe hea teada, et ma võin selliseks jäädagi nagu praegu olen ja keegi ei pahanda, et ma kitliga kodus ringi ei jaluta tolmulapp käes :)

100 tugrikut sinu emale!

Sipsik ütles ...

:D
Tänud:)
Ja kusjuures on ema üks naiselikumaid ja samas ka daamilikumaid naisi, keda tean... Mitte selline ülepingutatud proua aga lihtsalt sätitud-hoolitsetud-naiselik ja alati rõõmsameelne ning kunagi ei vannu ega ropenda (need oleks minu jaoks talumatud). Ehk siis Naine.

mama de montagne ütles ...

Vahvad emad neh ;) Aastatega saan ka ise aru, et ka minu ema on väga vahva :)
Mul tekkis kohe isu talle helistada :)

Ja lahe lugemine, nagu ikka ;)

soodoma ja gomorra ütles ...

rullnoka romantika kõlab logopeedide kullafondistumbes nagu rongi rattad ragiseksid...

nii tore, kui keegi kõnetab sind veel: tere laps...