reede, juuli 14, 2006

Ilusad Eesti naised

Veel mõni aasta tagasi tõusid juuksed peas püsti, kui tänaval noori tütarlapsi sai jälgitud.
Miskipärast kujutati ette, et mida paljam oled, seda seksikam koheselt paistad. Ok, ma pole küll mees (ehk siis hindamise sihtgrupp), et seda takka kinnitada või ümber lükata, kuid olen väidetavalt suhteliselt meheliku mõtlemisega ja kipun arvama (nagu mehed enamasti:D), et minu arvamus on ikka see õige arvamus:)

Seega miskit polnud teha, et ihukarvad õudusest püsti tõusid, kui vaatasin neid noori, alles hormoonidest pungitavaid kehasid, kus oli jalga tõmmatud number väiksemad püksid (a la korsetiefekt, et tõmbad kokku ja tundud saledam, mõtlemata sellele, et kuskilt see kokkupressitud pekk peab ju ka välja punnitama) ja ülakeha katmas tilluke nabatopp. Tagajärjeks oli siis enamasti korsetiefektist tulenev pungitav päästerõngas kohas, kus peaks olema talje. Ja loomulikult oli see kallerdav rõngas riiete vahelt vaba õhku hingamas.

Huvitav kas keegi tõepoolest seda seksikaks peab? Ma õrnalt ka ei poolda meie tüdrukute seas levivat teist äärmust, milleks on liigne kõhnus ja kõigi soov haiglane välja näha, küll aga leian, et riietuda tuleks vastavalt kehatüübile.

Sageli ongi need tütarlapsed ilusamad, kellel mingisugust vormi ka on, seda kinnitavad ka enamus mehi. Vähemalt need, kes mehe mõõdu välja annavad. Poisikesed võivad jah anorektikutest unistada, natuke arenedes aga ja kui jõutakse ikka, kus juba naisolevusi ka katsuda saab, eelistatakse veidi pehmemat materjali. Kusjuures, mina pole ka eriliselt kõhna, täitsa tavaline enam-vähem sale, kuid siiani on kõik mehed, kellega suhtes olen olnud, soovinud, et oleksin natuke popsakam. Siis on, mida katsuda. Ja kui mina olen uhke oma kõhulihaste üle, siis seda ei märka vist küll keegi peale minu enda, komplimente saan vaid siis, kui kõht head-paremat täis ja lihased hetkeks loobunult puhkeasendisse lähevad, lubades kõhukesel ette tekkida. Ehk siis parimaiks peetakse hetki, kus mina ise enesega absoluutselt rahul ei ole:) Seega - meestele meeldivad NAISED... Või nagu mu isa tavatseb öelda - "ega mees koer pole et kontidele puhkama heidab..."
Tema arvates olen isegi mina liiga kõhna ning sellest ja mu juuste kombinatsioonist on ka arusaadav, miks ta mind "luuaks" kutsub...

Edasi - küll aga peaks igaüks riietuma siiski oma figuurist lähtuvalt. Ei ole ju nii, et mida paljam, seda ilusam. Panen väiksemad riided selga ja olen kohe saledam. Vabandage väga, siis on väljanägemine ju nagu purki topitud hülgel. Või nagu käesoleva aasta Pingviinide Paraadi järgselt üht auväärses eas korpulentsusele kalduma hakkavat ning veidra kleidivalikuga esinenud daami kommenteeriti: "nägi välja nagu kileviiner".

Minule meeldib kui tütarlapsed on veidike vormikamad ja kannavad sealjuures oma ilu rõhutavaid rõivaid. Siis käid linnas ringi ja saad aru, miks räägitakse, et Eestimaa on täis ilusaid naisi. Vaata kuhu tahad, enamuse on ilusad. Ühel või teisel moel, kuid ilusad. Sest jah, suhteliselt palju reisinuna olen ka mina aru saanud, et meie naised on peajagu teistest üle. Ok, lätlased on ka väga ilusad ja slaavitarid enne meheleminekut, kuid muud kipuvad olema kuidagi veidrad. Selles mõttes, et neile on lapsest saati pähe taotud, et meil on kõva feminism ja ma näen välja milline tahes, aktsepteerige ja ihaldage mind sellisena. Ok, muidugi aktsepteerime ja kellelgi pole sellest miskit, kuid siis ärge ka virisege kui nii naiste kui meeste pilgud peatuvad meie tüdrukutel, kes tõepoolest endale tähelepanu pööravad. See ei tähenda seda, et joostaks mööda ilusalonge ja kosmeetikalette ja peetakse seda kõige olulisemaks. Hoopiski mitte. Meie naistel on see pigem kuidagi loomulik, et vaadatakse peeglisse, sätitakse end paari kiire liigutusega, ei jalutata linnavahel ühes näpus sigaret tossamas ja teises käes King Size Cheeseburger, kaenla alla surutud King Size shokolaaditahvel. Ning liigutatakse end mõõdukalt, tehakse väikestviisi trenni või tervisesporti, mitte ei kallerdata. Suurema kaaluga inimesed pole ju grammi võrra koledamad kui modellimõõtu tibid (mida miskipärast beibelikum massimeedia meile peale üritab suruda - siinkohal meenub ääretult labane kommentaar ajakirja Just! pildiseeria alt, kus oli pildistatud rannas puhkavaid noori inimesi ning ühe vägagi kena tütarlapse bikiinides foto all oli kommentaar "enne trenni, siis randa!"..... nojah, ma ei teadnudki, et avalikud rannad vaid supervormis olijatele enesenäitamise kohana on mõeldud, edaspidi hoian siis eemale, et kellegi silma ei riivaks...), kui nad ei kallerda vaid nende suurem kogu hoiab ilusasti vormi. Sest igasugune kallerdamine on kole, nii paksudel kui peenikestel. Seega - alati tuleb riietuda vastavalt oma füüsisele.

Ja see ongi nüüd asi, mida ma enese suureks meeleheaks olen hakanud märkama. Paari aasta tagune jubedus on suuremas osas kaduma hakanud ja kõikjal kuhu vaadata, on üllatavalt palju ilusaid naisi! Igas pikkuses, igas laiuses, kuid rohkemal juhul sobivalt rõivastatuna:) Tundub, et ma siiski mõtlen "õigesti", kuna paistab, et ka varasemad apsukuningannad on "õigele teele" juhitud, seega peab mul selles vallas päris palju mõttekaaslasi olema:)

Et siis jah, kohe ilus on praegusel ajal linnas käia. Eriti Õllesummeril sai silma puhata, kuna sinna tuli ju kokku lausa meeletu rahvamass ja seal oli kõige lihtsam statistikat teha:) Ja vägagi positiivne tulemus sai:)

Seega, Eesti naised, olge edasi sama ilusad ja hoiame oma latti endiselt kõrgel:)

4 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Vat siis, mis teemad sulle hinge lähevad... ;)

Sipsik ütles ...

:DDD
Nu aga mis teha kui mulle meeldib kui silmal on ilus vaadata:DDD

Ja olgem ausad, naised on ju silmale kenamad vaadata kui mehed, enamasti.... Ilusad mehed on minu meelest üldse sellise kahtlase väärtusega... Mees olgu mehelik, naise asi on silma hakata:) Eelkõige siiski naiseliku iluga, mitte ülemukitusega, nagu mõningad saurus-beibed;)

Kapten Trumm ütles ...

:DDDD
Kas siis mehelikkus ja ilus mees on kaks vastuolulist asja?
Kuigi üldplaanis olen sinuga päri.

Sipsik ütles ...

Minu jaoks tegelikult ongi mehelik mees ilus. Nt nagu Gerard Depardieu (kooohutavalt nami mees mu meelest!!!)jne. Küll aga ei pea ma väärtuslikeks mehi, keda mingite ühiskonnas kujunenud mallide järgi ilusateks peetakse. Nimesid ei nimetaks, see oleks solvav.
Enamasti on selliste meeste sõnavõtud kui tühi lehmakella kõlksatus üksildasel karjamaal. Kui aga kupli all ka midagi peale tühjuse on, siis las olla ilus, siis ehk käiks kah. Aga jah, üldiselt eelistan mitte mehe varju jääda:) Ja mehega tahaks ikka ratsionaalselt vestelda, mitte peegli ees kohavõitlust pidada.