neljapäev, juuli 27, 2006

Vahel juhtub:D

Njah, ikka on nii, et kui kuskil on midagi halvasti, siis kuskil on jälle midagi head nagu veidike kompenseerimas.
Hetkel oluliste küsimuste lahendamine elus käsil ja nagu ikka, ei tekita sellised asjad just erilist eufooriat. Küll aga toimuvad siis paralleelselt mõned lihtsad ja südantsoojendavad asjad.

Nagu näiteks see, et tuli siis "uue" personalijuhi juurde üks töötaja, et lihtsalt midagi küsida. Mitte midagi saama. Ja tal oli kaasas imeilus liiliaoks. Kui ma imestusest keeletu olin, siis ütles siiralt, et kuna ta tuli minu juurde esimest korda, siis sellepärast tõigi... Lilli toovad mõned ka lihtsalt niisama. Mitte sellised kes minult midagi saada võiksid, näiteks ühe meie keskuse juhataja toob sageli mulle lilli lihtsalt selle põhjendusega, et siis noorel tüdrukul silm särab ja ilus vaadata:) Vanema ääreltult toreda ja sõbraliku naisterahvaga siis tegu.

Üldse on mul tunne, et mind kangesti poputatakse siin. Kes küpsetab midagi ja toob ka mulle jne... Hämmastav tegelikult. Aga ühte olen küll märganud - toojad on pea alati vene rahvusest. Ju see siis kultuuriline eripära:)

Vahepeal siin kilkasin, et võitsin lotoga kaks korda. Ostsin siis seekord jälle pileti ja jälle olin võitnud:) Seekord siis senistest väiksema summa, kuid lõbustav on see siiski:) Mine tea, äkki mul tõesti maksab neid pileteid vahel osta...

1 kommentaar:

Kapten Trumm ütles ...

Anneli ema on eestis käimas, kvalifitseeritud kokk...
Just a comment.