pühapäev, märts 25, 2007

Esimene jalutuskäik



Nööp von Vidrik käis oma 2007.a. esimesel jalutuskäigul.
-
Väga armastab ta rõdul istuda ja linde passida, kui teda aga jalutama viia, siis vaimustuse asemel on pigem paanika. Toakassina pole ta avarusega harjunud ja eks võõras keskkond, lõhnad ja hääled ole mõneti hirmutavad.
-
Täna tuli mõte viia ta meie lemmikkohta Lennujaama raja juures, kus sageli piknikke peetud ja lennukeid pildistatud. Ja hakata teda ehk vaikselt auto ja avarusega harjutama, et ehk teda siis vahel ka suvistele nädalalõppudele looduses kaasa võtta.
-
Alguses oli loomal paras paanika ja lasin tal lihtsalt autos ringi nuuskida. Aja kulgedes muutus julgemaks ja lõpuks otsustati aknast välja hüpata ning ümbrust avastama asuda. Panime siis rihma igaks juhuks kaela ja läksime jalutama.
-
Kuna loodus pole veel roheliseks jõudnud minna, oli huvitav vaadata kui täpselt looduse värvi kass oli! Igatahes oleks väga hea tal praegu maskeeruda.
-
Rohtu näriti nagu siga, mingite veidrate urahtuste saatel:) Aga kuna päike paistis ja pikalt sai koperdatud, siis hakkas loomakesel varsti palav. Ja oi siis seda nägu! Nagu koer lõõtsutas... Keel vestil. Osutus nii üllatavaks et oli kindlasti vaja jäädvustada:)
-
Kassi ärevusest andis märku ka see, et kui teele jäi oja, siis vett mitte armastav kass ei saanud arugi et ta vette oli marssinud. Sumas seal pikalt ringi, kõhuni vees. Hämming...
-
Aga pagana mõnus ilm on ikka meiegi õuele saabunud... Suvi tuleb... Ja see teeb meele ütlemata rõõmsaks:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pühapäeval oli nii ilus ilm, et läksin kohe terrassile päikest võtma :) Esialgu küll näole, aga oleks vabalt võinud ka pikali visata, sest seal näitas kraadiklaas 28 kraadi sooja.

Mona jooksis vaimustunult ümber laua ja minu ja siis soovis õue minna ;)

BigBlackCat ütles ...

Meie ka päevitasime. Karl jopega ja mina lyhikeste varrukatega. Väga mõnus suveilm oli. Tuli tahtmine kleidike selga vinnata.