kolmapäev, oktoober 31, 2007

Otsanummikesekene


Miks telekast tuleb reklaam, et iluspoisi kontserto piletid "nüüd müügil"?

Need olla esimese 15 minutiga ju läbi müüdud.

Oijahh, järelikult ikka hullult popp poiss, pani naised ligi tonnaseid pileteid ostma. Veerandtunniga.

Nojah, saavadki nüüd romantilisema meelega naisukesed üksteise kaenlas pisaraid poetada ja laval vonklevat nutupoissi ihaledes vaadata.

Tea kas sinna mõni mees ka vabatahtlikult pileti ostis? Ma ei mõtle neid, kes kodurahust huvituvad või naisele niisama meeldida tahavad. Aga et mõni Mees äkki? Omasoovlikult?

Neee..... ei usu.

Aga tegelikult on tore kui inimesed saavad karjakaupa nutta ja lavalolijaga tohutut ühtsust tunnetada. Teraapiline. Vist.

Mina mitteromantikuna mõtisklen siiski KORN'i kontserdist, tulevad teised veebruaris Maarjamaale...

Loodan et ma nüüd mõnd fänni ei solvanud. See, et mulle nutt ja hala ei meeldi, ei tähenda et minu arvamus see õige oleks. Maitsed lihtsalt on erinevad. Nagu ka inimesed. Kindlasti on väga palju toredaid inimesi kes niuksupoissi heal meelel kuulavad. Palju õnne, teil on nüüd võimalus:)
Huvitava assotsiatsioonina meenus, et tahtsin ju Metsatöll'u kodukale nende pika varrukaga särke kaema minna. Hmm... Kust see küll tuli...

8 kommentaari:

Marjakas ütles ...

Kusjuures mina oleks tahtnud Enrique kontserdile minna. Lihtsalt oleks tahtnud, fänn pole. Aga ma usun, et see kontsert iseenesest oleks äge olnud. Aga tuhat krooni maksta, selle peale lubage küll naerda.

Kornile tahaks minagi minna. Anna teada kui seltsi soovid, võiks ju koos minna :) Täna just trammis kuulsin, et keegi kuulab pleierist Korni. Alguses oli Reak on a leash ja siis Got the life - just need lood, mida ma armastan.

Anonüümne ütles ...

reklaamitakse seepärast, et reklaamiaeg on ju ammu enne piletimüügi algust ära ostetud :)

Sipsik ütles ...

Jep, seda arvasin ise ka, kuid meenutas jaburat olukorda, kus ühte kontserti reklaamiti ühel õhtul kell pool kaksteist - just siis kui kontsert oli läbi saanud:DDD

Aga jah, KORN on tõesti kaalumisel, vaatab kas minek:)

Anonüümne ütles ...

On üks mees (kas suure e-MM-iga või mitte, seda peab teiste käest küsima). Ostis piletid täitsa vabatahtlikult (tõsi küll, üks pilet läks kingitusena ja teine endale, noh saatjat ju ka vaja... :)
Muideks, ühes naaberriigi linnas oli pilteid saadaval ka nädal peale kontserto välja kuulutamist.
Aga huvitav, kas nüüd arvatakse meeste ridadest välja? :O

Aga kuradi ahvid, Bryan Ferry eest küsivad siin hingehinda (enam-vähem kohaga pileti hind ALGAB 2700 kronust), jääb minemata... :S

Sipsik ütles ...

Noh, kui end ise suure MM-iga Meheks pead, siis sain vasuse küsimusele kas mõni selline ka ostis.
Aga kas ost sai sooritatud sellepärast et oli SOOV nimetatud kontserti külastada või sellepärast, et võiks kah ja on teada et saatja võiks selle peale meelitatud olla? Ehk siis otsetee loomise soovist kantud?

Anonüümne ütles ...

Mis seal salata, üksi poleks kibelenud. Muusikaliste elamuste tarvis minnakse teistele kontsertodele...

Sipsik ütles ...

Ja millest mina siis rääkisin?
Iksäktli mai point änd fänk juu konföörming it:)

Ma juba valmistusin vastuseks kirjutama, et palju õnne, et saad nautida kontserti mis sulle nii palju südamesseminevat pakub, kuid vastasid nii nagu Mehelt seda ootasin:)
Naistele pugeda ju ikka võib:)

Ilusat kontserti ja ilusamaid "tänuavaldusi".

Sipsik ütles ...

Marjakale KORNist veel - mina tahaks laivis kuulata nt Evolution'it, Coming Undone'i, Did My Time'i ning softimatest Alone I Break'i ja Kiss'i näituseks.
Tegelt on neid veelgi:)