neljapäev, juuni 19, 2008

Viiekas


Loobitakse siin kinnastega. Vastu vahtimist virutasid Tirtsikas ja Tualetiotsija. Tuleb siis ära teha:)

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
Olin 20-aastane juuratudeng ja ikka veel armunud peale 1,5-aastast kooselu tänasesse eksabikaasasse. Väärib mainimist, kuna olen kiirelt jahtuvate tunnetega enamasti.

Tollal reisisime hästi palju mööda Euroopat (noored inimesed tahtsid reisida, kuid kuna raha polnud, tuli ise reise korraldada ja tasuta kaasa sõita), kõige sagedamini sai viibitud ja elu totaalselt nauditud Prahas (olen ikka maininud, et seal olen käinud vist rohkem kui Tartus).

Võis olla too suvi kui ma õppisin veini jooma. Või siis juhtus see hiljem.
Ma nimelt olin selline kiiksuga laps, kes ei joonud limonaadigi, liiga kange oli mulle. Alko käis minust suure kaarega mööda terve nooruse. Sagedastel Prantsusmaa-reisidel ma lõpuks 20+ aastaselt hakkasin tilkhaaval veini manustama ja nüüd ei saa enam pidama:D
Pikka aega oli vein ainus tarbitav, järgmine oluline meesolevus aga õpetas lisaks ka õllejoomise selgeks:)

Seega, kui mulle miskit pakkuda tahate, siis sobivad vein, õlu, päris siider, coolerid ja greibised või sidrunised/kaktusesed zip'id. Mingit magusat vedelikku ärge mu nina all lehvitage. Mõni hea vahuvein sobib ka, šampanja aga kindlasti. Ja purju ärge mind joota üritage - ma ei joo nii palju never. Seda on juhtunud noorusrumalusest tingituna 3x elus ja täiesti piisab.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
  • Loobuda 6-8-st kilost naiseilust ehk pekist. Ei huvita mind need kurvid. Kui indeks on alakaalu ja normkaalu piiril, on minu rahulolu oma kehaga suurim:) Tahtsin panna 10, kuid siis ma nägevat välja kui kronu. Samas - midagi selle nimel ette võtta ka ei viitsi, kuna tänaval käies veel silma ei riiva ja meesolevus väidab end sillas olevat...
  • Jätkata motolubade tegemist, mis möödunud aastal peale reisi alanud kopsuviiruse tõttu pooleli jäi
  • Soetada enesele oma maitse järgi oma pesa ja pisut peret sinna sisse
  • Saada kooliga ühele poole
  • Võimaluse avanedes Saaremaale tagasi kolida. Teine variant oleks Prantsusmaa
3. Lemmiksnäkid?

Valgehallitusjuust, sinihallitusjuust, india pähkel jogurtis, pistaatsia pähkel, R-i valmistatud lavaširullid (nende peale on tal tõeliselt annet), beebiporgand

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?

Ma eeldan, et siin ei ole juttu ühest miljonist, kuna selliseid miljonäre on terve Eesti täis. Räägime ikka sellisest miljonärist, kes saab rahaga ka muud ette võtta peale kodulaenu osalise tagasimaksmise. Hmm...:
  • Mõnus pesa. Mitte mingi Lollideküla villa, pigem selline armas ja hubane kodu, kus ruutmeetrite peale ära ei eksi
  • Rahuldaks veidike nende inimeste vajadusi, kes minu suhtes on olnud terve aeg täiesti ennastohverdavad ehk siis mind igati toetanud ja mitte midagi selle eest vastu tahtnud (pereliikmed + elukaaslane + eksabikaasa oma perega + eksämm-äi), lisaks teeks neile mõne üllatuse millest nad on unistanud
  • Käiks Islandil ära. Muidugi mujal reisiks ka ja soojas lebaks ohtralt. Ja nt kelgukoertega Põhjapoolusele võiks üks tippretki olla
  • Teeks kaks kuni neli last ja looks omaenda pisikese ettevõtte
  • Uued hambad. Sahtel tühjaks ja täislaks uusi asemele
  • Mootorratas ja ehk ka uus auto
  • Investeeriks veel sündimata laste tulevikku ja looks ristipojale fondi, et täiskasvanuellu oleks tugevam tunne astuda
  • Saaremaal oma mereäärsele maalapile püstitaks kadakate vahele 2-korruselise tahumata palkidest onni, kus teisel korrusel on klaassein vastu mäslevat merd. Vana maja varemed on üsna mere lähedal ja nende peale tohib ehitada;) Kuigi muidu kaitseala. Vähemasti ei tule sinna naabreid. See saaks kohaks, kuhu maailma eest peitu pugeda ja ka suvesid/jõulusid veeta

Tegelikult ei olegi ju ebareaalsed unistused.

5. Kohad, kus oled elanud?

Kuressaare -> Viimsi -> Tallinn.

No mina ei tea keda peedistada (käsk oli 5-6). Eriti keeruliseks teeb asja, et ei mäleta kes on kusagil maininud, et ei talu neid ketitamisi.

Pakuks siis huupi Jääraplika, Libahunt, Tanza, Mariliis, Soodomakomorra? Juhul, kui Babajagaa ei olnud üks neist ketivihkajatest, siis äkki vaevub kah oma krehvtisel moel valgustama:) Kohustust ei hakka kellelegi panema, kuid vastuseid lugeda sooviks küll:)

8 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

hommik,
kannan ette,
tegin kodutöö korralikult ära.
vaatasin, et päris tore oli su vastuseid lugeda.

Tanza ütles ...

Tanza jätab selle partii vahele seekord...

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Jääraplika ilmselt tegeleb selle projektiga kui mõistus natuke koju tuleb :))) Sinu vastuseid oli lahe lugeda küll.

Malignus ütles ...

Et siis varsti ratastega tänavale? Väga hea - naisrattureid ongi vähe:) On Sul ratas ka välja vaadatud?

Sipsik ütles ...

Oh, oleks vaid!
Ma tahaks neid kõiki...
Eriti mõnusad on pinisevad bike'd, kuid meie teid ja oma lolli temperamenti arvestades poleks see hea mõte.
Praktiline mina räägib:
esimeseks rattaks võtaks mõne chopper'i, arvan et väiksemat sorti, mida jalale tõsta jaksaks. Ja mis ei maksaks ka hingehinda, kuna mul pole halli aimugi kui kaua ta mul vastu peaks ehk kuidas ma sõitjana oleks:)

Sul on valitud?

Malignus ütles ...

Mul enam-vähem idee olemas. Ma ei taha chopperit - nad on küll ilusad ja läigivad ja palju kroomitud osi, aga ... nendega ei saa kiirust arendada;) võimu on vähevõitu.

Ma hiilin rohkem sellist klassikalist. Nt see Honda CBF 500 A R2. Naked bike. Algajale täitsa sobiv. Uut ei taha, sest kukkumisel ju kriimustad ära ja pärast raske müüa ku miskipärast ikkagi ei meeldi;)

Babajagaa ütles ...

Babajagaa ei tea krehvtisusest midagi, ta on hoopis Liivimaa malbeim naine. Päriselt, Päriselt!!:)

Sipsik ütles ...

Jeerait:D:D:D