pühapäev, jaanuar 03, 2010

Koormaeesel

—›e blogi sirvides sain peaaegu infarkti, et mida ometi ta kaasa tassib ning sellele järgnes inspiratsioonipuhang ka enda käekotis revisjon läbi viia. Et „minul on ju ometi kõik ainult vajalik kaasas“. On ikka või?

Minu kotis siis säärane tavaar (kotti vahetades saab alati ümber kallatud ehk tegu enam-vähem statsionaarse kandamiga).
Loomulikult väikest kotti kasutades jätan suured asjad maha ja vahel suudan lausa pooltühja sumadaniga ringi käia. Üldiselt on aga asi selline nagu allpool kirjeldatud. Ehk siis päris jube ja mida kõike naised kaasas ei tassi...
Turvalisus:
Riidest helkur
Pipragaas
Kondoom – mitte selleks, et on oht seda suvalises kohas vajada vaid seetõttu, et ei tekiks olukorda, et „tõsine jama, et ei olnud kaasas“ (me keegi ei tea mis võib millalgi juhtuda) – pisike ja odav asi ning säilib kaua, seega elementaarne endast hooliva naisterahva kotis
Kosmeetika ja muu „tibitavaar“ (kosmeetikat, millega end mätsida, minu kotist ei leia peale paari huuleläike – isegi kamm puudub):
Huuleläige 2tk (Victorias Secret lööb musi punni ja Lancome niisama särama)
Küüneviil, 2tk (miks 2???)
Läbipaistev küünelakk sukasilmade võimalikuks jooksmahakkamiseks
Sans Soucis kätekreem
Marks & Spenceri kätekreem (miks mul on kotis kaks kätekreemi???)
Elizabeth Ardeni ülisuurepärane huulekreem
Nabarõngas (kummaline seda kotist leida... ju ma siis pidin selle millalgi ära võtma ja kodus valisin järgmise külgeriputamiseks)
Sõrmus (hmm...?)
Juukseklamber
Värskendus:
Nätsud
Suuvärskenduspillikesed (mini-minid ja ülikanged – parim leid viimaselt Soometripi laevalt)
Salvador Dali minitualettvesi kiireks värskenduseks
Kõrist alla:
Lagritsapulgad (vahel kohe on vaja miskit põske pista)
Mustsõstramaitseline Halls, mis ostetud Normandiast suvel 2007... väga vaevaliselt kuluvad mul sellised kanged asjad, kuid see on juba viimane eksemplar! Ja ikka veel tundub kõlbavat... Ehk söön ta siis täna ära, saab koti kaalu kergemaks:D
Vanatädi oma aias kasvatatud kreeka pähklid – järel 5tk
Hügieen:
Pabertaskurätikud
Hambaniit
Niiske kätepuhastusrätik
Pesukaitsmed minivutlaris
Tampoonid minivutlaris
Tehniline:
Mobiiltelefon
Kõrvakuular mobiilile (tõsine üllatuskingitus eelmisest sünnipäevast, mil mul vana ää sures)
Sammulugeja
Mälupulk 2GB
Fotokas
Sõnaarmastajalik:
Pastakas 2tk
Tintenpen
Raamat „Toscana päikese all“
Autostuff:
Dokumendid
Võti/pult
Asjalik:
Koduvõtmete kimp välisukse tabletiga
Suuuuuuuur rahakott
Nahast kaarditasku (harvemini kasutatavate kaartide tarbeks)
Õmblustarvete minivalik (kui mõni nööp peaks ära kukkuma hakkama vmt)
Linane lammastega poekott, saarlaste käsitöö (olen kilekotivastane – esiteks on see nii saast toode kui üldse olla saab, teiseks ei kanna tõeline naine kunagi mingit kilekotinätsakat näpu otsas ilma otsese hädavajaduseta ja kolmandaks ei sobi enamus kilekotte rõivastusega mitte iial)
Minu lahutamatu suur ja paks must märkmik
Liigitamatu:
Kastanimunad 4tk
Pihlakaoksake, millele on kinkija poolt sõnad peale loetud
Kella patarei – et äkki on poes meeles uus osta
Mõõdulint (hea, et revideerisin, saab selle välja tõsta - ilge pomm on)
Kotinagi www.kotinagi.ee – igale naisele elementaarselt vajalik toode ning käest-kätte ostes võib saada palju soodsamalt, näiteks kasvõi Osta.ee-d kasutades. Mingis majatarvete poe ketis nägin ka neid ja jube odavalt, kuid sry, olid ikka koledad küll
Randmesoojendajad (nunnud, pärlitega), kuna mul alati käed külmetavad
Välgumihkel
Nunnud roosad tikud

Nuhh, tüdrikud! Uuriks hea meelega ka teie paunade sisu:)

13 kommentaari:

mama de montagne ütles ...

Oi kui vahva ja põhjalik sa oled olnud ja leidnud aega põnevaid pilte ka teha! Onju tore ülesanne?
Ja ma vaatan, et sa oled päris sama süsteemiga mis ma kohati ;)

Minu märkmik on veel uuendamata nii et selle tõttu seda polnud kotis ning on veel üks tore asi, mille ma unustasin - Moleskine'i lahtritega minifolder kõiksugu pahna tassimiseks nagu tsekid, kinkekaardid ja muu säärane.

Aga väga lahe ülevaade ja mina tahaks ka teada, mis teistel kotis on ;) Vaata millise laheda asja me suudame veel käivitada?

Malignus ütles ...

Lugesin mõlemat.:D Väga hästi varustatud daamed ja ilmselgelt tugevad:) Ma peaks vist häbenema:P. Minu käekott sisaldab täpselt 10 korda vähem asju:) Et siis: telefon, rahakott, märkmik, huulepulk ja huulepalsam, koduvõtmed, pakk salvakaid (ilm selline ju), pakk nätsu ning kontori uksekaart. Siiani olen suhtumises, et hädaolukorras aitab alati võlukaardike Visa:) Siiani on vedanud:) Ainuke, mis käekotis võiks igaks juhuks veel olla - raamat. Puhkudeks, mil pead midagi või kedagi ootama:) Aga selleks on vaja suuremat kotti. Ja riidest poekoti topin kotti vaid juhul, kui on plaan poodi minna. Ja seda ei juhtu tihti, sest ma ei armasta poodelda ja saan sellest juba eelnevalt stressi (mediteerin enne poodi sisenemist:P). Plaan peab olema, eks;)

Sipsik ütles ...

Ohh, vot siukest minifolderit oleks mul kah tarivis:D Hea tšekke säilitada...

Aga seda küll, et raamat kotis on üks tänuväärt asi. Kasvõi mõni tillem/õhem. Mina nt loen sageli ka kassasabas loogeldes:D Muidu võin ärrituma hakata sellest mõttetust tohletamisest. Siis väga mugav seal rivis seista, raamat käes:)
Üldse loen palju ka püstijalu:D

Helina A. ütles ...

Mustasõstra halls on mu lemmik!

herz ütles ...

Oi, need randmesoojendajad paistavad jubemõnusad. Mulle oleks jalgadele selliseid vaja, tööl seelikuga üldse ei anna olla, koguaeg jalad külmetavad :P

mama de montagne ütles ...

Issand, mina olen ka see, kellel pahkluud külmetavad! Seelikuga tööl olles kippusin alati jalgu tagumiku alla panema või siis käepärase vahendiga jalgu katma (pashmina või kampsun).
Täiendasin enda listi folderiga ka järgmine kord võin näidata kui kohtume.
Ja panin veel ühe asja sinna, see oli mul laua peal lugemiseks parajasti, aga muidu ikka kaasas - ka raamat. Muide see poe järtsus lugemine on üks hea mõte! Järgmine kord kui Prismasse satun (seal on alati pikim ooteaeg), kraamin raamatu näppu.

Sipsik ütles ...

Mhmhh, jätab veidi nohiku mulje, kuid mis siis:) Hea ajaviide igatahes.

Aga jalgadega olen ka mina tõepoolest hädas. Samuti kasutan istudes pašmiinat põlvedel nii, et ulatub ka pahkluusid mõnusasti katma.
Kusjuures, tagasi 80-ndatesse (jube kümnend mu meelest!!!) vaadates on täna ju aktuaalsed ka erinevad säärised... Seega miks mitte oma tervise nimel püüda sobitada ja mõni kindlasti oskab need ka stiilselt välja kanda:)

herz ütles ...

oojaa, ma olen pildi pealt vaadates ka nende kandmise teoorias tugev olnud, et tikkkontsad alla ja sääriseid peale ja voila... aga noh, tundes ennast, ma ei kanna välja neid.

Anonüümne ütles ...

Nüüd palun lisada foto käekotist, mis kõik selle kama korraga mahutab.

Sipsik ütles ...

Vot mul sama teema, et pelgan et ei kanna välja...

Aga kottidega pole ju mingit probleemi - iga suurem märss mahutab selle kola:) Luku sulgemine on natuke aeganõudvam ja ega sinna naljalt miskit juurde enam ei mahugi, kuid vähemasti on "jube vajalik tavaar" alati ihu ligi:D Kui nt kord aastas tikke vaja on vmt...

mama de montagne ütles ...

Kroku, vaata minu blogist. Seal on päris kott ka ja nagu öeldud, saab sellega minna ka toidupoodi õhtul :) Mahutab vabalt ka jope ära, kui vaja. Ehk iis väike reisikott peaaegu - aga praegune mood soosib suuri kotte!

Kapten Trumm ütles ...

Käekott on sul naisterahvalikutl sjalik, aga kaks eriti eesti keele pärast sõna jäid silma-kõrva kriipima: minivutlar ja kõrvakuular. Vot lugesin kõva häälega ja naersin :-)

Sipsik ütles ...

Nu vot - see on see, kui kaua kodumaast ja emakeelest eemal viibida:) Arengud jäävad kõik märkamata:D