esmaspäev, jaanuar 18, 2016

Hedon-trip

Cava hommikusöögiks?
Kuna veebruaris terendab ees tööleminek ja Nizza-tripp ajas hamba verele, kuhjus mu peas kange tahtmine siiski korra veel argipäevast eemalduda. Võtta väike puhkus vaid enesele, kuna ennast tundes ma tean, et igapäevaselt tööl käies ei suuda ma niipea oma poistekampa nädalavahe ühise ajaveetmise raames üksi jätta ja kusagile puhkama minna. Kui laps-poisid suuremad, siis muidugi, kuid sinna läheb veel aega. Vanamees-poisile ja kass-poistele võimaldaksin veel minuvaba aega, kuid mitte oma kahele väljapressitud poeglapsele - nendega koosolemine on kuidagi eluliselt vajalik. Nabanööri efekt?

Igatahes ajasin ma E-le kargu alla ja meelitasin ta Pärnusse kärekülma jaanuarikuist nädalavahetust veetma. Olemiseks valisime natuke uuema Hedon Spa.

Olen küll suurema osa Eesti spaasid läbi rännanud, kuid Hedon suutis mind isegi veidi üllatada. Ses mõttes, et meile sattusid nii super teenindus kui väga mõnus avar tuba. Isegi vannitoal oli rõdu :D Seda muidugi seepärast, et tegu oli nurgapealse toaga ja seetõttu oli meil nii vannitoa kui toa ulatuses ühendatud rõdu. Millest muidugi ei saanud olla erilist rõõmu, kuna väljas paukus 20-kraadine pakane :D Muu avarus oli aga standardtoa kohta muljetavaldav, eriti nurgatoaga kaasnev avar esik :)

Mis meile väga sümpatiseeris, oli privaatsus. Suhteliselt väike spaa ja ei olnud sellist kombinaadi tunnet. Kõik oli kuidagi personaalne ja hubane.

Millega me veidi ehk puusse panime, oli saunateema. Valisime tavalise, kuna kaua me seal ikka asjatame, kuid see ammendas end kiirelt. Lastebassein, vannilaadne massaažibassein, soome- ja aurusaun, istumisala kolme erineva maitsevee tarbimise võimalusega ja oligi kõik. Oleksime võinud valida Vaikse Spaa ja siis oleks pääsenud erinevate saunad/jmt alale. Aga see selleks, teinekord teab targem olla.

Päikesetuba protseduuride ootamiseks/taastumiseks oli ka päris mõnus. Kui algul kujutasime ette, et seal võiks bikiinides vedeleda, siis kohapeal päris nii ei tundunud. Pigem vedeled ja loed seal päikese käes peesitades ikka riides/hommikumantlis.

Restoran Raimond, mis aastal 2015 kuulus Eesti top50 restode hulka, oli ka päris mõnus. Valitud toit oli küll ülimaitsev. Veinid ja kokteilid lounges olid samuti suurepärased. Kohe grammi eest ka ei nurise.
Hommikusöök üllatas mind taas positiivselt. Kõik proovitu oli väga maitsev ja pidevalt värskendatud. Kohvi, mis on sageli kriteerium nr 1, oli suurepärane. Vähemalt cappuccino ja latte.
Naljakas oli minu jaoks hommikusöögil pakutav cava (pilt ülal). Pole eriti märganud seda enamikes kohtades ja peale seda, kui nägin üht tuntud vandeadvokaati seda enesele ja oma kaaslannale valamas, rikkusin reeglit "enne 12-t ei joo" ning sai seegi ära proovitud. Igati ok vahuvein sattus olema.

Ühesõnaga, paar ööpäeva Pärnus spaatada on endiselt ok. Seda arvasid ilmselgelt ka paar väga nimekat vandeadvokaati koos hulga omasugustega. Millega seoses tekkis mul kummaline arusaam, et nii kiilakad kui kräsupealised tuntud juristid kipuvad eelistama pikki ja sihvakaid blondiine :D Ok, see pole just minu asi.

Teater Endla on endiselt täitsa ok külastamiseks. Supelsakstes einestasime ka ja väga maitsev oli. Rohkemat ei jõudnudki, kuna väljas oli lihtsalt niiiiiii kohutavalt külm, et isegi autoga ei tahtnud palju liigelda. Otsad ju lühikesed ja lõdisemisest siiber. Muljetasime ja mõnulesime siis parem Hedonis :)

Täitsa vahva restart oli.

3 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

SEE on SEE spa, millest olen salamisi mõelnud juba täpselt selle avamise hetkest. eks nüüd mõtlen siis veelgi enam:)

Sipsik ütles ...

Kusjuures, see on SEE spaa, kus oli väga palju suurte kõhtudega naisi end hästi tundmas ja üllatavalt palju täitsa pisidega peresid :) Meid kõige väiksemaid ja natuke suuremaid oli ikka üllatavalt palju.
Muidugi rahulikum (näiteks homikusööki nautida) on nädala sees minnes. Meil oli nii, et laupäeva hommikul oli meeldivalt vähe inimesi, laupäeva päeval saabusid aga paljud ja spaa täitus. Pühapäeva hommikul tekkisid kohvimasinate juurde vahel lausa mõeinimeselised sabad :)

mama de montagne ütles ...

Nii hea lugeda sellest spaast - ma pole sinna jõudnud külastajana, ainult piilusime korra! Ja sõime Raimondis, igatahes jäi hea muulje. Nüüd siis teab, kuhu sammud sättida millalgi!