reede, jaanuar 15, 2016

Siis, kui nad aastased olid


Ühtaegu nii erinevad ja samas natuke nagu sarnased ka. Osad kilkavad iga kord nähes, et "Appi kui ühe pere poisid!", teised vaatavad, et ikka väga erinevad. Ma ise muidugi kuulun viimaste hulka.

Juba ammu plaanin teha Nooremast Poisist klõpsu, kui ta on samas vanuses kui Vanem Poiss ajal, mil noorem sündis :) Neid tahan kindlasti kokkukleebituna salvestada, kuna see oli päev, mil Vanem Poiss üleöö suureks lapseks muutus:) Mis teha, kui teine ta kõrval järsku nii tilluke ja abitu näis...
Kuna aga vennanaine just oma tüdrukutest aastased pildid kokku pani, tekkis minulgi huvi aastaseid võrrelda ja tegelikult tundub neis veidi enam sarnasust olevat kui ma arvasin :)

6 kommentaari:

Evelyn ütles ...

No nina ja suurte silmade järgi on kohe näha, et ühe ema lapsed :)
nunnukad

soodoma ja gomorra ütles ...

siin pildil tunudvad nad nagu vendade moodi küll, mingi sarnasus täitsa nagu kohe oleks. samas, üldiselt olen just vaadanud, et nad vist on sul/teil suht erinevd, üks pigem enam ema, teine isa moodi.
oma poistega on mul samuti. kohati tunduvad nagu öö ja päev, siis jälle ühel hetkel vaatad, et midagi sarnast ja ühendavat nagu ikka on. samuti pealtvaatajad. mõni ütleb, et pole vähimatki sarnasust, teine hüüab juba kaugelt: kohe näha, et vennad, nii sarnased ju.
saa sa siis aru.

mama de montagne ütles ...

Nupsikud! Ja lives ma pole näinud, aga küll on toredad geenikombinatsioonid - ninanöps ja silmanööbid ;)

Sipsik ütles ...

:D :D :D
Kusjuures ma siin kunagi koos oma emaga püüdsin kah neid kaht poissi "koju ajada" ja nii me siis võrdlesime poisse minu ja Vanamehe lapsepõlvepiltidega. Ja meile tundus nii, et Vanema Poisil on näo alumine pool minust ja Nooremal Poisil ülemine minust, teised näopooled siis vastavalt Vanamehelikud.
Inimesed pidid nägema teistes inimestes justnimelt kas pigem alumist või pigem ülemist näopoolt ja oma hinnangud selle järgi andma. Nii et äkki see siis sealt?
Üks on aga kindel - mõlemad on nii minu kui Vanamehe jagu, kuid mulle ei mahu kuidagi pähe, et Vanamehe hele juuksetoon domineerima läks... Aga minu tumedad lokid??? :)

soodoma ja gomorra ütles ...

Lokki võivad veel vabalt minna. mul nt kõige vanemal poisil hakkasid järsku lokitama kuskil pubekaeas. ja kohe nii lokkis, et lokkis.
juuksevärv, jah, see nii äkki vist ei muutu. tasapisi, ehk siis, kui juba vanad mehed ühel päeval.

Sipsik ütles ...

Lokid on neil praegu jah ainult eemaleulatuvates otstes. Kui juuksed pikemad, siis lokkis, kui lühemad, siis mitte väga.
Aga et hele tumeda üle lööb - vot see ei mahu pähe! :)