laupäev, september 02, 2006

Õgardlus on mu nimi!

Oehh... Iga-aastane teema taas käes. Nii kui ilmad jahenevad, hakkan ma veelgi enam õgardlusega tegelema. Nagu täitmatuga oleks tegu.

Saan aru küll, et talveks vaja rasvapolster peale kasvatada, kuid milleks siis soojad riided on? Kas mu keha pole juba 28-aastase kogemuse tagajärjel aru saanud, et nagunii võetakse kapist talveriided välja ja ei jäeta teda midagi külmetama. Aga ei, tema ei usalda mind. Ikka vaja endale polster ümber kasvatada. Nii igaks juhuks...

Aga karm ikka küll. Üskõik mis kätte juhtub, kõik saab alla kugistatud. Ja valik langeb ikka kõige rasvasema poole. Ja elagu pahad süsivesikud! Jahutooted, mmmmm...... Iga päev makaronid peekoni ja rohke juustuga või siis kanarullid või ja juustuga, üle valatud sinihallitusjuustu kastmega... Sööks siis vähemalt kartulit, kuid tahan ma siis end sundida? Ei, ikka makaroni ja juustu erinevas vormis. Topeltports, palun. Sai isegi suuremad toidukausid ostetud, et ikka rohkem korraga peale mahuks! Ja pole probleem ka teist kaussi aidata tühjendada, kui teisel jaks otsas. Ei saa ju järele ega homseks jätta:)))

Liiguks siis sellevõrra rohkem, kuid ei. Ilmade jahendes on kodus teki all nii paganama mõnus videosid vahtida:) Jala ka enam ei liigu (autoomanike needus), kaks korda nädalas on trenniajad asendatud istuva prantsuse keelega... Kas nii need naised oma figuuri kaotavadki? Vaatab, kui liiga hulluks kätte läheb, siis tuleb miskit ette võtta. Niikaua võtab vabalt:)

Kommentaare ei ole: