esmaspäev, oktoober 30, 2006

Tali tuleb

Kraadid kisuvad juba miinustesse ja taas algab see kubujussistumise periood.
Kui lumi maas ja suuskama saab, siis on päris armas ja vahelustpakkuv, enne seda aga tuleb tõenäoliselt kuidagi üle elada kõige masendavam ja pimedam ajaperiood. Ei ole just rõõmustav väljavaade.

Eile öösel kell 1 sai siis ka naelad autole alla pandud. Öösel sellepärast, et siis kõige väiksem järjekord. Eks salongimüra ole nüüd suurem, kuid vähemalt tunnen end turvalisemalt. Ja ei pea rehvivahetussabas tunde seisma, kui esimene lumi maas ja kõik paanikas vahetama "uisutavad".

Teine asi mis tuleks ära teha, on libedakoolitus. Ma ei suuda mõista, miks on libedakoolituse ajaks määratud 23 kuud alates esmase juhiloa väljastamisest. Mida ma selle koolitusega peale hakkan, kui kaks talve juba igapäevaselt libedasõitu praktiseerinud olen? Lihtsalt raha tegemise koht.
Kui sellest libedakoolitusest reaalselt ka kasu saab olema, siis olen väga selle kohustuslikkuse poolt, kuid kohustuslik peaks ta siiski olema enne esimest talve. Oleks ju loogilisem.
Seepärast mõtlengi, et niisama lolli mängima ei ole mõtet 2 aasta pärast minna, pigem üritaks selle läbida siis kui tast tolku kah oleks. Ehk siis nüüd.
Vaatab, ei raatsi küll enne jõule täiendavaid kulutusi teha, kuid arvan siiski et peaks selle lähiajal läbima...

Kommentaare ei ole: