laupäev, september 22, 2007

Reisist

Ahjaa, lubasin reisi kohta ülestähendusi teha.
Sain sellega siis enam-vähem maha. Juttu on mõnes kohas rohkem, mõnes vähem, pilte kah sekka.
Et kes huvitatud on ühe seltskonna pea kolmenädalasest tripist, külastage mu reisiblogi. Siia oleks liiga mahukas see sissekanne olnud, seega tuli eraldi bloog.
Piltidel kahjuks meeleolu niimoodi edasi anda ei saa/oska nagu Liina piltides kajastatud on, kuid teatavatel põhjustel saab sinna riputada vaid neutraalseid pilte. Muud jäävad eraviisilisteks vaatamisteks:)
Bloog ise asub aadressil reisibloog.blogspot.com.

5 kommentaari:

Kicu ütles ...

Oi väga lahe :) kui ise aega leian siis loen läbi. Aga mul sulle üks väike palve, kui see tüli ei tee, et väga huvitav oleks vaadata seal sellise reisi eelarvet. Nt. kui keegi plaanib ka reisi siis oleks ju huvitav näha faktidel põhinevat infot, kes asja läbi teinud. Kasvõi ainult see, et palju nii pikk reis 1-le inimesele maksma läheb.

Sipsik ütles ...

ok, natuke alles koondan andmeid, kuid kui need koos, siis olulisemast saan aimu anda küll:)
niipalju on teada, et kahele läks umbes 45 kilo:(

Anonüümne ütles ...

kui reisi ette planeerida, st bronnida hotellid või kämpingud (mis on sealmail väga korralikud), siis saab kindlasti soodsamalt. Siis ei sõltu niipalju sellest, et ainus vaba tuba on kõige kallimas hotellis :) samas, on ju vahelduseks nii hea olla selles kõige paremas ja kallimas hotellis .. mm:)

Sipsik ütles ...

Idee oligi selles, et mitte broneerida. Muidugi oleks muidu oluliselt soodam olnud:) Aga nt Chamonix idee tuli alles laupäeval, varem oli plaan kohe Nice'sse põrutada. Samuti ei teadnud me kaua me tahame riviera piirkonnas olla. Ja siis oleksime broneeringutes leppetrahvi kaotanud:( Ilma krediitkaardita ei bronnita seal ju miskit, et lihtsalt helistan ja panen toa kinni.

Anonüümne ütles ...

ma tean ;)
kuna kicu küsis, et kui keegi PLAANIB reisi, siis sellest lähtuvalt kribasingi