esmaspäev, oktoober 13, 2008

Unehorror


Ei saa aru mis toimub.
Viimasel ajal näen üht jubedust teise järel. Aju haige?
.
Eile öösel viibisin Saksamaal mingil suuremat sorti messil. Hirmus palju oli äkšõnit ja toimetamist ja kiirustamist. Lõpuks ärkasin selle peale, et toidust, mida suure isuga sõin, avastasin u 7cm pikkused surnuks keedetud mustad ussid. Peenikesed ja kõvad nagu traadid. Raske arvata kas ajas öökima. Ärkasin hirmuhigist leotunult.
.
Täna öösel toidujamad jätkusid. Seekord söödi inimest ja koera. Minu enese sõpruskonnas. Hoolega varjatud saladus oli, kuid ootamatult sattusin peale. Imre Kose oli tellitud mingit gurmeed sellest tegema. Inimesest oli filee ja koerast hallikad vorstid.
.
Kuna tegemist oli sõpradega, ei saanud ma asja suure kella külge panna. Ei olnud nõus nendega küll ühinema ja teatasin, et ütlen neist lahti, kuid aitasin ettevalmistusprotseduuride jääke koristada. Minu kodu ikkagi ja kes usuks et mina asjaosaline ei ole.
Vedasin mingit kilekotti laibavedelikuga välja, mis mu käes gaasidest plahvatas. Kohutav oli pärast köögipõrandat ja külmikut sellest lögast koristada.
.
Inimene oli juba enne tapetud ja tükeldatud, koera tapmist peaaegu oleksin näinud. Enne suutsin end higist taaskord leemendades üles äratada. Enam magama jääda ei julgenud, kuna esimene sellesisuline üritus viis mind tagasi unenäomaailma ja ma keeldusin uuesti sinna sisenemast.
.
Kardan täna öösel magama jääda. Päriselt.

10 kommentaari:

miisu ütles ...

Täiskuu oli.

Sipsik ütles ...

Võehh, loodetavasti saan selle kaela ajada jah:)

Täiskuuga alati oma suhe olnud - nooremana jalutasin mööda elamist ringi ja vestlesin vanematega, jõin vett, vahtisin aknast välja ja poetasin end isa kõrvale diivanile telekat näiteks vaatama.
Kahekümnendates tõusin voodis lihtsalt istuli ja ajasin pikad jutud maha. Nüüd siis õudusunenäod...
Hea, et veel libahundiks ei käi!

JÄÄRAPLIKA: ütles ...

Kle mutt, ma just sõin, kui seda lugesin praegu. Hea, et liftiga kõik üles ei tulnud :D

Sihukest jäledust pole ma õnneks kunagi unes näinud.

Kuigi, eile ei tulnud ka minul und ja üleeile samuti- järelikult täiskuu jah.

Sipsik ütles ...

Hehehee, head isu, JP!
Kusjuures reeglina ma ka selliseid jälkusi väga ei näe, ikka pigem sõjaolukorrad ja võitlen kui meeleheitel kangelane.
Aga et omad sõbrad inimesi ja koeri söövad.... peaks vist aju skaneerima minema.

soodoma ja gomorra ütles ...

äkki oled lisaks täiskuule miskit sii-ess-ai moodi seriaali vaadanud?

Sipsik ütles ...

Nõup, ammu enam pole kahjuks näinud:)
Küllap siis uni kompenseerib seda puudujääki...

Ingelise Israel ütles ...

Hei-hei:)
tõesti oli õõvastav lugeda... mis siis veel läbielamisest rääkida...

Täiskuu jah, mõjutab paljude unenägusid.

Ma ei tea küll unenägude tähendusest erilist, kuid mäletan pubekaeast, et ussid pidid tähendama kurje inimesi ja koerad sõpru. Liiga otse ülekantud tähendus vist :D Aga vaata korra oma elus ringi... unenäod ju peaksid olema meie alateadvuse poolt lugudeks keeratud olevik..?

Hehh... oma olevikus sobrades... hea, et unehaldjas mind säästnud on :))

Sipsik ütles ...

Njah, loodetavasti ei tähenda siis seda, et sõbrad hävitavad sõpru ehk siis suheterikkumist...
Üldiselt on teretulnud tõesti vaid õnnlikud unenäod. Hommikul ärgates oled muidu nii tühi... eelistaks ärgata õnnetundega, siis ka lihtsam argipäevas elada:)

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti ei käi see sinu kohta, ent minul, kes ma eriti unenägusid tavaliselt ei mäleta, on olnud paar perioodi, kus nägin igal ööl väga eredaid ja ebameeldivaid unenägusid ja sellele järgnesid päriselus mingid väga olulise tähtsusega asjad. Nagu elus ikka oli nii head kui halba. Seda tunnet, et kardan magama jääda, tean ka.

Sipsik ütles ...

Kusjuures mõnedki korrad olen ka mina näinud ette olukordi, mis mõne aja pärast saabuvad ja kohutavalt haiget teevad. Pigem sellised emotsioonidel põhinevad valud. Ja neid unesid ei taha kohe üldse mitte...
Õnneks nüüd on taas unenäovaba periood olnud, kuid ikkagi - pliiz, andke mulle vaid positiivseid unenägusid:)