kolmapäev, märts 26, 2008

Ei tali taeva jää

Elamusi tänasest hommikust.

Kui muidu sõidan hommikuti tööle kuni 20min (oleneb milline kellaaeg valida), siis täna hommikul ukerdasin lausa tunnijagu!

Kõigepealt oli huvitav autot lumehangest välja kaevata. Siis läbi lumevaalude teeni roomata. Kuna teed olid paksu lume ja pudru all, oli sõitmine mõnus ekstreem. Nt ühes kohas, kus kaks rida keeravad korraga ja valgusfoor ei ole mitte lühikese tsükliga, suutis ühe tsükli ajal manöövri sooritada kokku 3 autot. Sel lihtsal põhjusel, et risti suunas olid teised autod ees... Ja nende vahel üksikud roopad, mida mööda siis teosammul veereda suudeti.

Aga ilus on väljas. Öeldakse ju, et ega tali taeva jää. Ja ei jäänud selgi aastal. Kui vaid seda va suurt sadu poleks, oleks vist päris vahva lumme müttama minna:) Kelgutamas pole ammu enam käinud...

Vaatan aknast välja ja tekib mure kojusaamisega. Auto ümber on kuhjunud taas vallid ja kui teised parklast ära sõidavad, muutub lumi taas pudruks ja kuhjub ka minu masina ümber. Saab lõbus olema! Peaks vist suhteliselt varakult täna liikuma hakkama.

Täna hommikul tulid meil vist enamus hiljem kohale kui tavaliselt. Vaatab mis homsest hommikust saab, kuid kes see ikka viitsib palju varem tulema hakata magusa ööune arvelt:) Nii hea ju enesele vabandada, et liiklus oli kohutav:)

Ja mina veel mõtlesin nädalapäevad tagasi, et paneks suvekummid alla. Jumal tänatud et laisk olin!

Tallinn täna

Kommentaare ei ole: