laupäev, märts 15, 2008

Pätt


Vähe sellest, et Pisi on peerukott, on ta ka puhtakujuline varas!
Viimastel päevadel olen märganud tal kommet kuivama pandud sokke ja nööre (mida kutsutakse aluspesuks) pihta panna. Hüpe, haare ja punuma! Seejärel veeretatakse oma saaki mööda elamist, kuni see kusagile kapi või diivani alla peitub. Nüüd vähemalt tean kust puuduolevat otsida:)
Eks ta vahepeal tundus jah kahtlane, et kuidas sokid enam kaksi ei esine, kuna juba kuivama pannes asetan ma need ilusti paarikaupa. Et kui teistel sööb pesumasin sokke, siis minul kaovad need restilt. Nüüd vähemasti tean kelle kraesse süü läheb:)

4 kommentaari:

Dreamlamb ütles ...

Jumal tänatud, et minu kass midagi ei varasta :) Või kui varastabki, siis selliseid asju, mis minule enam vajalikud pole. Ja üldse tundub, et mul on päris normaalne kass. Hoiab omaette, häält ei tee, vahel harva pressib kaissu (seda võiks muidugi rohkem teha). Vahel muidugi kahtlen, kas tal seal karvase peanupu all kõik ikka korras on - nimelt vähemalt korra päevas harrastab ta kiiruskatseid teha. Siuh-säuh ühest toast teise. Headel päevadel mitu korda järjest :)
Aga mis üldse ajendas mind kirjutama. Tahtsin sõbranna kassi veidi taga rääkida :) Too hull tegelane nimelt sööb patsikumme. Lausa neid, millel metallist jublakas küljes ja selliseid veidi paksemaid kumme, mitte neid näruseid rahakummimoodiasju. Karvatuuste sööb ka. Ja lilli. Ohjeldamatult.
Aga ikkagi on kassid vahvad :) Pai sinu kiisudele ;)

Sipsik ütles ...

Oehh, mul ka suur kass on selline omaette-hoidja ja mittehäälitseja, olin sellisega harjunud:)
Nüüd üks pisike tegelane sunnib ka suurt müttama, kuid suur vähemasti teab kuidas reageerida kui ma häält tõstan ja muutub seepeale väga stoiliseks ja lõpetab mitteaktsepteritava tegevuse koheselt.
Pisike seevastu on hull röövel ja pidevalt omaette käuksub midagi häälitseda:) Jutukas...
Aga jah, kassid on üle prahi!

Mari-Liis ütles ...

Mo Kääks matsutab :P

Sipsik ütles ...

Einoh, aina veidramaks kisub:D