teisipäev, mai 13, 2014

133/365 - Kellegi järel ootamine

Kui on aeg kokku lepitud ja inimene ei teata mulle, et ta hilineb, ajab see mind seesmiselt hullupööra marru. Võin head nägu teha, et suhteid mitte rikkuda, kuid see ajab mind marru...

Ok, ma ise hilinen ka. Aga ma teatan ette, kui hilinen. Selleks on ju meil kõigil mobiilid - helista tee pealt ja anna märku. Ei meeldi, et keegi peab minu pärast nagu tola passima. Ta jõuab siis ju oma ajaga midagi peale hakata. Vähemalt on tal võimalus oma aega otstarbekalt kasutada, kui ta seda soovib.
Väga lihtne teise inimese austamise või mitteaustamise koht mu meelest.

2 kommentaari:

mama de montagne ütles ...

Kui tore post! Mina näiteks eriti ei pahanda, kui keegi hilineb - mul on alati ka iseendaga huvitav. Lisaks annab see mulle võimaluse olla paar minutit veel omaette ja äkki emale helistada või midagi.
Hilinemine aga teatrisse, kinno, pulma, matusele või kusagile sarnasesse kohta, kus see segab KÕIKI teisi, on tõeline austuse puudumise koht.
PS ma ise ei salli ka, kui ma hilinen, ning satun sellest stressi just seetõttu, kui tean et teine pahandab. Seega proovin võimalusel sellest ikka teada anda. Aga tead, vahel ei ole see võimalik. Ja siis, kui see ei sõltu minust, keeldun ma ka süüd enda peale võtmast :) Lõpuks on ju kõik täiskasvanud ning 1-15 minutit mõnusalt kohvitassi juures ootamist ei tapa elus küll mitte kedagi ;)

Sipsik ütles ...

Mina küll pahandan... Siis pole hullu, kui juba kokku lepitud koht ja ma saan tellida, kuid kui nt on plaanis kino ja pärast söök ning lepime kokku, et kohtume nt Foorumi ees, siis on ikka nõme küll seal koerte kusetamispostina seista... Kui helistab ja teatab, et hilineb, siis saan öelda, et ok, ma siis lähen juba sisse ja hakkan nt smuutit valima, kuid teadmatusest seal seista - mkmm, kohe mitte ei sobi :)