laupäev, mai 24, 2014

Õhtune kava ja valimisstuudio

Laps ööunne pandud, algab nö "enda aeg" päevas.
Kuna meie kratt läheb tuttu nii 21.30-22.30, on see oma aeg suht hiline ja napp. Ja noh, selle aja sees peab jõudma elamise talutavasse korda viia, töö- ja kooliasju vaadata, kirjadele vastata, blogiseda, kassikasti puhastada, pesumasin või kaks tööle panna (riiete pesumasinat peab hommikuks ajatama, kuna tsentrifuug ajaks me mitte eriti sügava unega tegelase nagu naksti üles) jne jne jne.

Samas tahaks ju ka natuke elu ja ümberringi toimuvaga kursis olla. See, kes kellega käib või kes millega hakkama saab, ei kuulu küll menüüsse, lihtsalt pointless tunduks oma aega sellele kulutada, kuid päevakajalised teemad tahaks siiski kuskil kolus hoida.

Sai siis oodatud tänast ETV Valimisstuudiot ja... no tule taevas appi! Olid need üksikkandidaadid oma valimisstuudios enamuses nii jaburad kui nad ka olid, siis tänane erakondade esinumbrite väitlus... Oehh.
Veelkord oehh. Lihtsalt ei jaksa, noh! Praegugi jätsin taustaks küll tv mängima, kuid asusin ise arvuti taha, kuna siis ehk süvenen vähem. No nii poole kõrvaga.

Ja olgu nii mõnigi neist väga küsitavate väärtuste kandja, siis puhta hulluks ajab asja ikka vana Sarvik ise. Tema on põhjus, miks ma ei saa pilku telekal hoida ja no kõrvad ka seda ininat välja ei kannata. Oleks siis, et inimene iniseb, kuid on normaalne. Aga ei. Peaaegu ühelegi küsimusele ei vasta, keerab teema kuhugi väga imelikku kohta. Kes mida millalgi tegi. Mida kuradit see kõik siia puutub?
Ja... miks ma ikka veel imestun ja ärritun?

Ausõna, kassikasti puhastamine sääskede poolt okupeeritud verandal oli meeldivam kui kus iganes Savipätsi näha/kuulda...

Kommentaare ei ole: