esmaspäev, august 28, 2006

Fripp Viljandis + järgnenu

Nonii, Frippi kontserdist siis:)
Sai seda juba jupp aega oodatud, kuid kuna ei teadnud täpselt kuidas ajagraafik võimaldab, siis jäi piletite ostmine eelviimasele nädalale. Ja otse loomulikult olid Tallinna piletid ammuilma välja müüdud!
Ok, sai siis võetud järgmisse lähemasse kohta ehk Haapsallu. Siis aga tuli miskit taas vahele ja kibekiiresti pileteid Viljandi vastu välja vahetama.

Nii, kätte jõudis reede pärastlõuna ja oli aeg hakata end töölt ära sättima. Otse loomulikult jooksid siis viimased toimetused kokku ja ära sai ikka viimasel minutil. Lõpuks sai kell 17 kodust välja sõidetud, kontserdi algusaeg aga oli juba kell 19.

Muigugi oli linnast väljajõudmine üks igavene piin. Ummikud siin ja ummikud seal, ummikud iga nurga peal. Lõpuks see siiki õnnestus ja siis läks andmiseks. Jama ju selles, et terve Tartu mnt on mingeid 70-ga liikuvaid pütte (loe: tsisternautod) täis, tee kurviline ja liiklus tihe. Ja siis räägivad austatud poliitikud, et tee laiendamine ei ole prioriteetne. Võehh! Tee peal sai ikka väga jubedaid möödasõite pealt nähtud... See on see, et ollakse seal püti taga pikalt kinni ja siis tehakse ohtlikke manöövreid. Usun, et see tee võiks olla suhteliselt turvaline, kui ta natukenegi laiem oleks. Liiklustihedus seal peal päris kole.

Väga hirmutav oli vaadata kui keegi eespool oli ohtlikul möödasõidul ja teda lihtsalt ei lastud tagasi reastuda.... Kuidas nii saab? Mina lasen küll alati soovijad vahele, see tundub nii elementaarne. Ja eriti veel ohtlikus olukorras... Kas inimeste verejanu ja kadedus on siis tõesti nii suured? Ühel korral oli lausa nii, et üks auto ei saanudki reastuda ja vastutulev auto oli sunnitud osaliselt teepeenral sõitma. Roolis oli seal vanem mees - loodan siiralt, et ta sellest sealsamas infarkti ei saanud...

Nii, Viljandisse ja kontserdipaika sai siis jõutud 1-2 minutit enne algusaega... Tõeline napikas!
Kontsert ise oli oodatult hea. Tüüp lihtsalt improviseeris ja nii mõnelgi ajahetkel kattus mu ihu kananahaga.
Vahepeal tekkis küll tunne, et võiks natuke teisi teemasid ka sisse haarata, kuid ju tal oli siis hetkel justnimelt nende käikude tuju:D Igatahes jäin ma kontserdiga 95% rahule:)

Küll aga mitte järgnevaga...
Nimelt armastan ma kohutavalt keelt süüa. Pärast kontserti siis lubasin endale oma lemmikut ja tagajärjeks oli nädalavahetus teki all... Krt, siiamaani on kole peavalu ja ikka veel natuke iiveldab. Usun, et nüüd ei taha ma päris hea hulk aega enam keelt süüa...

2 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Neelasidki oma keele alla või, nüüd rääkida veel ikka saad?
Ja muide, kui Viljandis juba olid, miks siis mulle külla ei tulnud?

Sipsik ütles ...

Sest sina oled Austraalias....
Aga su perele ei läinud seepärast külla, et kindlasti oli vaja varahommikul Tallinnas olla:) Muidu oleks kindlasti läinud:)

Aga jah, rääkida ikka saan... kahjuks... vahel ikka kobisetakse, et ma võiks kodus nati vähem pläriseda:DDD