laupäev, august 19, 2006

Rumalus saab karistatud

Saadeti mulle kaasküsimusega "kuidas kommenteerid?" alljärgnev artikkel Delfist:

Blondid võivad küll lõbusad olla, aga punapead seksivad rohkem, selgus Saksa teadlaste läbiviidud uuringust.Hamburgi professor Werner Habermehl uuris sadade naiste seksielu, ning võrdles seda juuste värviga, kirjutab Ananova.
„Punapeade seksielu on võrreldes teise juuksevärviga naistega selgelt aktiivsem, neil on keskmisest rohkem partnereid ja vahekordi,” väitis professor.
Ta lisas, et kui naine värvib oma juuksed punaseks annab ta sellega märku, et otsib uut partnerit. „Isegi need naised, kellel on püsisuhe, annavad juukseid punaseks värvides märku, et nad on õnnetud, et nad otsivad kedagi senisest paremat.”

Nonii..... Huvitav kes saab väita, et punaseks värvitud naistel on keskmisest rohkem partnereid? Ok, isukuses teemal ei saa ma sõna võtta, kuna mul pole aimugi kui sageli teistel punapeadel või ka blondidel ja brünettidel isud peal käivad ja milline see "normaalne" sagedus üldse on, küll aga saan ma kindlalt väita, et juba pea pool elu punapea olnuna on mul kindlalt oma vanuse kohta keskmisest vähem partnereid olnud. Lihtsalt ei käi ja kepi ringi, mis teha. Aga see pole mul tõene info, kuna tark artikkel väidab ju muud...

Olgu, see selleks. Kuulub samasse klassi Ananova muude uudistega. Küll aga tekkis mul "kaval" mõte oma partnerile nalja teha ning teha nägu, nagu see artikkel oleks mulle mõju avaldanud ja et ma tahaksin kangesti tõestada, et ma ei käi ja otsi paremat teemat, nagu artiklis edasi on väidetud.

Lollituseks oli vaja juuksevärvi. Teadliku elu punane olnuna ei kujutanud ettegi, mis see toon olla võiks ja seega valisin naturaalse pruuni. Lihtsameelne selline... Nüüd tagantjärele meenub küll, et olen ka varem üritanud erinevaid toone katsetada, kuid tulemuseks on alati üks kahest - punane või must. Muud toonid lihtsalt ei teki mulle pähe, tee mis tahad.

Vana rada läks ka seekord. Naturaalsest malbest pruunist sai sitikmust pea, milles siiski ka punakat kumamas. Ehk siis näen nüüd välja nagu indiaani- või hipitüdruk. Ja kas mitte just hipid polnud need kes laksu all olles valimatult partnereid valisid ja sigisid kellega iganes? Ehk siis minu "tõestusmaterjali" tulemus kujunes hoopis vastupidiseks...
Seega, meessugu - hoidke alt! Linna peal liigub üks indiaanitüdrukuks maskeeritud punapea, kes valimatult mehi rajalt maha võtab, kui artiklit uskuda... Nunuhh...

2 kommentaari:

Kapten Trumm ütles ...

Aga mina lugesin, et meestel pidi naistega magades mõistus kahanema. Ma nüüd muretsen ja ei saa enam magada.... :P

Sipsik ütles ...

Kui igasugu Ananovaid uskuda, siis oleks targem mitte enam magada jah... Teadusikult tõestatud need teemad:)