reede, august 25, 2006

Piinlikud juhtumid

Külastasin üht foorumit, kus teemaks olid erinevad piinlikud juhtumid, mis kellegi elus aset leidnud.
Enamus ei olenud märkimisväärsed, kuid mõned hakkasid silma küll:)
Natuke itsitamist kopi-pasta näol siis siiagi:


Re: Kõige PIINLIKUM olukord
Autor: jaa Aeg: 08-24-06 13:29
olin nädalavahetusel tallinnas ühes prismas ja minu selja taga ootasid kassajärjekorras 2 noormeest. korvi nad ei olnud võtnud ja seisid seal käed kaupa täis. järsku aga KUKKUSID ühel poisil püksid maha, kinni polnud tal millegagi haarata, sest käed olid ju kinni. ja enne kui ma millestki aru sain, lükati kogu kraam mulle sülle, tõmmati püksid üles ja krabati kaup tagasi. ja siis hakkasme alles naerma, see käis nagu mängufilmis lausa . minul piinlik polnud, arvatavasti aga noormehel küll oli.

Re: Kõige PIINLIKUM olukord
Autor: pipi Aeg: 08-24-06 10:42
meil töö juures 4 inimest ühes toas. no ja üks töökaaslane hakkab järsku midagi otsima. ma siis abivalmilt küsisin, et on tal midagi kadund. tema siis pobises midagi vastu, ma nagu kuulsin et tal on liimipulk kadund. no võtan siis sahtlist oma liimipulga ja ulatan lahke näoga töökaaslasele, et kasutagu minu oma, mul praegu ei ole vaja. töökaaslane jäi mind juhmi näoga vahtima. pärast tuli välja, et ta oli pobisend "tampoonikarp" ja mina kuulsin et "liimipulk". tükk aega olime kõik naerust kõrveras :)))

Re: Kõige PIINLIKUM olukord
Autor: kah nalja Aeg: 08-24-06 18:32
prisma toidusabas olles pragas üks emme oma lapsega. nii 3-4 aastane laps oli. pragas ja pragas kuni lapsel sai mõõt täis nind teadustas peaaegu, et üle poe: kui ma kommi ei saa, siis räägin kõigile kuidas sa eile isa nokut nuusutasid.....peale sellist lauset jäi selle pere söök sealt poest ostmata, sabas olijatel aga läks olemine ikka kordades lõbusamaks..

Re: Kõige PIINLIKUM olukord
Autor: heh Aeg: 08-24-06 19:33
Peale pikka tööpäeva läksime mehega Selverisse. Läksin piimaleti juurde, ta kuhugi mujale. Naasesin oma kohupiimaga korvi juurde ning märkasin, et mees oli korvi pannud mingid imelikud shokolaadikommid - nagu väiksed mündid, mitu tükki võrgu sees. Võtsin need kätte ja ütlesin: Mis jama sa kokku ostad, aru ma ei saa, need on mõttetult kallid ja ma ei usu, et head. Tõstsin silmad ning avastasin, et ei sobranud õiges korvis. Minu mees oli korviga mõned meetrid eemal ning jälgis toimuvat hämmeldunud näoga.

Kommentaare ei ole: